Om pretios
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Dependentadedumnezeu in 10/11/2015
    12345678910 0/10 X

Tăticuțul meu, ești om prețios! Și pentru mine, dar cel mai mult pentru Dumnezeu.

Vreau sa presar fărâme din iubirea mea în cuvinte scrise printre lacrimi și cu un dor imens, deși nu se poate reda ce simt când mă gândesc la tine.

Să știi că deși ești departe fizic, rugăciunile mele pentru tine te fac să-mi fii mereu aproape de inimă. Distanța mă învață să te prețuiesc mai mult și să profit mai tare de momentele când te am alături… de aceea, atunci când ești acasă mă mulțumesc și doar să te privesc, să te ascult și să Îi mulțumesc Domnului că ești aici. Da, acum ești acolo, și mi-e foarte dor de tine, de ochii tăi albaștri pe care i-aș privi neîncetat, de mâinile tale muncite pe care i-aș mângâia cu toată dragostea, de îmbrățișarea ta, de prezența ta; dar cu ajutorul lui Dumnezeu, te voi mai avea în brațe și atunci vom uita de toate aceste momente grele.

Nu știu dacă am mai făcut-o vreodată în așa fel, dar acum îmi doresc din toată inima să îți mulțumesc! Îți mulțumesc că ești! Îți mulțumesc că de când sunt, mi-ai dorit mereu tot binele din lume, ai vrut să fiu fericită, de aceea ai luptat și lupți în continuare. Îți mulțumesc că binele meu îl pui mai presus de binele tău. Îți mulțumesc pentru protecție, grijă, iubire, pentru că nimeni nu mi le mai oferă ca tine. Nimeni și nimic nu pot înlocui dragostea ta de tată. Îți mulțumesc că m-ai învățat să fiu diferită, să am vise mai mari și ținte mai înalte. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să-L iubesc pe Dumnezeu, că nu mi-ai interzis să-L caut, deși tu nu ai făcut-o, însă mă rog și sper că o vei face și tu…

Îți mulțumesc că ești modelul meu de om direct și sincer, de om sigur pe sine și hotărât, de om ambițios și curajos, de om puternic, dar cu o inimă mult mai mare și sensibilă decât se poate vedea în exterior.

Vreau să îți spun că ești foarte important pentru mine. Și la orice vârstă, tot copiluța ta voi fi. Să știi că de multe ori când văd fetițe micuțe de mână cu tații lor, mă gândesc la tine și aș vrea să schimb distanța și timpul, cum aș schimba piese de puzzle, doar ca să mă ții și tu câteva clipe de mână.

Știi ce te rog? Să nu încetezi să lupți pentru ce iubești, pentru noi, dar să nu uiți nici de tine. Te rog, să te gândești la inima ta, la veșnicia ta. Te rog, să privești în sus, știind că Dumnezeu din Cerul Său te iubește, și pentru tine personal Isus a murit, ca și tu să ai viață veșnică, împreună cu mine…

Să știi că nu voi înceta să mă rog pentru tine și să cred, să sper că Îl vom sluji cândva împreună pe Dumnezeu.

Nu îți urez din nou „la mulți ani”, ci doar suficient timp ca să ajungi la cruce, unde să ceri și să primești mântuirea. Îmi doresc doar să Îl primești pe Domnul în inimă și atunci vei avea totul, vei avea mai mult decât ar putea vreodată lumea și viața asta să îți ofere. Îmi doresc, tată, să ai fericirea deplină, pacea cum nu ai mai avut-o și să te simți și tu iubit în felul în care nici nu ști că există, iar acestea se vor întâmpla doar când vei privi la El.

Te iubesc! Enorm! De aceea vreau să fii și tu-n Rai…

Doamne, Îți mulțumesc pentru tati! Știu că e darul și binecuvântarea Ta! Te rog să îl ții în Mâinile Tale! Te rog protejează-l și păzește-l de orice rău. Oferă-i Tu puterea și răbdarea de care are nevoie. Fii cu el acolo unde e și nicio clipă să nu-l lași singur. Mă rog pentru sufletul lui și te implor să te înduri. Să-i dai viață. Să te atingi de el și să-l chemi pe nume, făcându-l și pe el copilul Tău. Tu poți Doamne, știu că nimic nu e prea greu pentru Tine și știu că Tu îl iubești cel mai mult! Domnul meu, îl încredințez în brațele Tale și aștept în tăcere răspuns la rugăciuni.

https://dependentadedumnezeu2015.wordpress.com/2015/11/10/om-pretios/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 960
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni