Ce credem?
Autor: Necunoscut  |  Album: Meditații  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de IonPuiu in 01/11/2015
    12345678910 0/10 X
Referințe

  „Pocăiţi-vă şi credeţi în Evanghelie." (Marcu 1:15)

   Orice om crede ceva. Întrebarea este însă: Ce crede? Mulţi oameni citesc regulat horoscopul şi cred în el. Un copil găseşte un trifoi cu patru foi şi este bucuros crezând că acesta îi aduce noroc. Cine a fost aşa de nebun, încât l-a învăţat o asemenea „credinţă"? Cine găseşte o potcoavă o prinde de maşină fiind convins că îi va aduce noroc. Ce ciudat! Se crede că o bucată de fier ar putea influenţa destinul unui om! Alţii nu întreprind nimic fără să aibă la ei talismanul, deoarece cred că acesta posedă o putere protectoare. Şi câte nu se mai cred!

   Dacă cineva afirmă: „Doar hazardul domneşte asupra lumii şi asupra mea", aceasta este tot un fel de „credinţă". Deseori se aude şi maxima: „Cred în ceea ce este bun în om". Cum se poate avea o asemenea „credinţă", când realitatea arată contrariul?

   Poate vă întrebaţi ce cred eu. Vă spun: eu cred în Dumnezeul cel viu, care este Domn peste cer şi pământ. El este de asemenea Domnul vieţii mele. El a venit în Isus Hristos la mine. Prin El, Dumnezeu a devenit Dumnezeul şi Tatăl meu, în care mă pot încrede. Cred în ceea ce a săvârşit Isus Hristos la cruce pentru mine. Prin aceasta, El mi-a dăruit iertarea păcatelor, intrare spre Dumnezeul sfânt şi o pace adâncă în inima mea. Credinţa mea se întemeiază pe Biblie.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 697
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni