Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Fii un împăciuitor (1)
Autor: Necunoscut  |  Album: Meditații  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de IonPuiu in 30/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Referințe

  "Ferice de cei împăciuitori..." (Matei 5:9)

   Dacă vrei binecuvântarea lui Dumnezeu fii împăciuitor. Isus nu a spus: "Binecuvântaţi fie cei ce iubesc pacea!", deoarece cu toţii o iubim. Nici nu a spus: "Binecuvântaţi fie cei ce au pacea!", cei care nu pot fi tulburaţi de nimic. Nu, ci El a spus: "Ferice de cei împăciuitori!" Aceştia sunt greu de găsit, deoarece procesul de pacificare necesită mult efort. Dar merită! Prieteniile întotdeauna merită a fi refăcute! "Deci, dacă este vreo îndemnare în Hristos, dacă este vreo mângâiere în dragoste, dacă este vreo legătură a Duhului, dacă este vreo milostivire şi vreo îndurare, faceţi-mi bucuria deplină, şi aveţi o simţire, o dragoste, un suflet şi un gând." (Fil. 2:1-2)

   Abilitatea de a te înţelege bine cu ceilalţi este un semn ai maturităţii tale spirituale. Dumnezeu vrea ca familia Lui să fie cunoscută pentru dragostea între membrii. De aceea Pavel s-a simţit ruşinat când membrii Bisericii din Corint au început să se despartă în diferite fracţiuni, chiar judecându-se prin tribunale. "Ruşine să vă fie!", a scris el. "...Nu este între voi nici măcar un singur om înţelept, care să fie în stare să judece între frate şi frate?" (1 Corinteni 6:5) A fost şocat că nici măcar un membru nu era destul de matur pentru a rezolva şi aplana conflictele. În aceeaşi epistolă mai scrie: "...să n-aveţi dezbinări între voi, ci să fiţi uniţi în chip desăvârşit într-un gând şi o simţire..." (1Cor. 1:10) Acesta a rămas un ordin ce nu a fost niciodată revocat!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 461
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni