Dragul meu, te rog, promite-mi...
Autor: Doroteea Bora  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 24/10/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Promite-mi mai mult prin fapte, decât prin cuvinte.

Nu vreau să îmi promiți că îmi vei face cafeaua în fiecare dimineață. Vreau să îmi promiți că la fiecare răsărit de soare  te vei pleca pe genunchi pentru mine.

Nu vreau să îmi promiți niciodată că vei fi mereu lângă mine. Niciun om nu poate face asta.
Promite-mi că mâine mă vei iubi mai mult ca azi. Am nevoie să simt asta. Dragostea ta transformă fiecare spin al inimii mele într-un trandafir.

Promite-mi că nu ai să mă critici în public niciodată. Ar fi ca o operație fără anestezic. Cuvântul tău valorează mult. Nu e vorba de mândria mea. E vorba de cât de fragil e lutul.

Spune-mi întotdeauna când nu îți sunt supusă. Nu vreau să îți fiu supusă condiționat. Vor fi momente când o voi lua pe arătură. Ia-mă atunci în brațe și ține-mă strâns, chiar dacă eu am să o țin sus și tare pe a mea.


Promite-mi că nu mă vei vedea niciodată de cinci. Știu că se așteaptă minimul de la un om. Dacă mă vei vedea astfel, eu mă voi vedea un mare zero. Dacă mă vei vedea de zece, voi da tot ce pot știind că acasă mă așteaptă cineva care crede că pot, și asta e tot ce contează. În caz de nouă, nu voi plânge, pentru că te-am dezamăgit, datorită faptului că am dat tot ce am putut- datorită ție.

Promite-mi că voi fi umărul pe care vei plânge. Nu, lacrimile nu sunt dovada slăbiciunii tale. Lacrimile șterse de mâna celei pe care ai cerut-o în căsătorie sunt dovada unui caracter puternic.

Nu vreau să îmi promiți câte în lună și în stele. Vreau să îl iubești pe Dumnezeu mai mult decât mă iubești pe mine. Nu-mi fă un altar. Eu vreau să îți fiu soție, nu dumnezeu. Iubește-mă înțelept.

Promite-mi că vom lăsa ceva în urma noastră. Suntem mesageri aici. Tu ești vocea familiei noastre. Da, am curajul să mă arunc în brațele tale cu ochii închiși, pentru că te-am primit din mâna lui Dumnezeu.

Vreau să te rog încă ceva.

Nu știu care dintre noi se va duce primul la Tata, dar dacă eu voi fi prima, te rog, dar te rog, să înflorești. Nu te ofili. Nu plânge pe la colțuri. Nu cerși iubire și atenție. Nu de acest om m-am îndrăgostit. Nu eu am fost sursa ta de putere în slujire. Dumnezeu a fost și este. Stai aproape de El.
Primite-mi acest lucru!

Sursa: http://inimadeprintesa.blogspot.ro/

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 2520
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni