Nu esti un om nefolositor
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 04/09/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Te intrebi uneori de ce traiesti pe Pamant, cu ce scop. De ce ai primit viata si ce trebuie sa faci cu ea. Unii ti-au spus ca faci umbra Pamantului degeaba, ca nu esti in stare de nimic. Te-ai descurajat si ai plecat urechea la vorbele veninoase si, pana la urma, ai ajuns sa crezi ca esti un nimeni si nu ai pentru ce trai.
 
Te inseli ! Esti un om minunat, esti capabil de multe. Nu te teme de esec. Multi, prin bataliile pierdute, s-au ridicat si au incercat iar si iar pana au reusit. Nu iti spune ca nu esti indeajuns pentru cineva. Nu iti spune ca te-ai nascut la intamplare. Multi nu au mai apucat sa vada prima lumina din viata, fiind omorati de propria mama inainte de a-i vedea ochii. Esti exact acolo unde trebuie sa fii. Spui ca nu poti fi de ajutor nimanui ? Du-te la vecina ta care are un copil mic si plange de dimineata pana seara. Du-te si ajut-o, stai 3-4 ore cu copilul. Ajut-o pe doamna batrana care sta vizavi de tine. Nu mai poate sa ajunga la farmacie si nu are cine sa-i cumpere medicamente. Du-te si ajut-o, cumpara-i-le tu. Poate stii sa dai meditatii. Ajuta pe copilul care are o problema la o anumita disciplina.
Poti fi folositor, incurajand pe altii. Poti spune o vorba buna cuiva, sa-i zambesti, sa-l intrebi ce mai face. Poate n-ai mai vazut pe cineva de mult timp si te intrebi ce s-a intamplat cu persoana respectiva. Sun-o si vezi ce a patit. Poate e cineva care e singur si nu are cu cine vorbi. Du-te si intreaba-l cum se simte, fii de incredere. Fii acolo pentru oameni. Te-ai nascut sa traiesti pentru tine, prin altii. Simte si plangi cu cel ce plange, razi si bucura-te cu cei fericiti. 
Nu esti nefolositor. Uita-te langa tine si vei vedea ca ai de lucru.
 
" Nu fii ceva dulce pentru ochi, ci hrana pentru suflet ".
 
 
 
 
Sursa: libelule-in-plina-noapte.blogspot.com



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1083
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni