Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Calea către cer -1-
Autor: Thomas A. Kempis  |  Album: Urmând pe Cristos (Imitatio Christi)  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 01/08/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Calea către cer

   Aspru pare multora cuvântul: "Leapădă-te de tine însuţi, ia-ţi crucea şi urmează lui Isus!". Dar mult mai aspru le va fi în ziua când vor auzi alt cuvânt:

   "Duceţi-vă de la Mine, belstemaţilor, în focul cel veşnic".

   Cei ce ascultă acum cu bucurie şi urmează cuvântul care ne porunceşte să ne luăm crucea, nu se tem de osânda de veci. Domnul  Se va arăta din cer, când va veni să judece; iar toţi cei ce şi-au luat crucea şi I-au urmat, Îl vor însoţi îmbrăcaţi cu mare slavă.

   De ce dar te temi să-ţi iei crucea, când aceasta este calea care duce la cer? În jerfa de pe cruce este mântuirea, viaţa, ocrotirea împotriva vrăjmaşului, izvorul desfătărilor cereşti, tăria sufletului, bucuria duhului, împlinirea virtuţii, sfinţenia cea mai înaltă. Nu este mântuire pentru suflet nici nădejde de viaţa de veci decât numai în jerfa de pe cruce. Ia-ţi crucea ta şi urmează lui Isus, şi vei avea viaţa de veci. Domnul a mers înaintea ta, ducându-Şi crucea. El a murit pe cruce pentru tine, pentru ca şi tu să-ţi duci crucea ta şi să doreşti a muri cu EL.

   "Căci dacă am murit împreună cu Cristos, vom şi trăi împreună cu El."

   Şi dacă vei fi părtaş la suferinţe pentru El, vei fi părtaş şi la slava Lui.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 802
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni