Un glas mai adevărat
Autor: A. W. Tozer  |  Album: A. W. Tozer  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 26/07/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

   Am auzit un glas mai adevărat decât acela al lui Simpson sau al lui Moody! Am auzit un glas mult mai minunat ca al lui Pavel! Am auzit GLASUL- primul Glas şu ultimul Glas. Am auzit Glasul Luminii din inimă, Glasul pe care L-au auzit şi acuzatorii femeii. Este pură ipocrizie să spui: "Numai dacă i-aş fi auzit pe marii predicatori!" Adunările de creştini pe jumătate mântuiţi nu acorda nici un fel de atenţie Luminii din mijlocul lor - LUMINA CARE LUMINEAZĂ PE ORICE OM! Ei ignoră glasul care se aude în interiorul lor.

   BISERICA ARE NEVOIE SĂ ASCULTE GLASUL INTERIOR ŞI SĂ FACĂ CEVA ÎN PRIVINŢA MESAJULUI LUI!

   Nu vreau să defăimez oamenii mari ai slujirii. Însă ei nu sunt răspunsul pentru nevoile noastre. Nu uitaţi că şi Pavel a avut ipocriţii lui, Petru i-a avut pe Anania şi Safira, Isus pe Iuda. Marii predicatori şi evanghelişti nu au avut succes sută la sută. Întotdeauna au existat aceia care îşi auzeau glasul interior, şi cu toate acestea, nu ştiau ce aud. Tu auzi un glas mult mai elocvent ca al meu. Auzi un glas mult mai serios decât acela al oricărui predicator sau autor.

   În New York, m-am alăturat odată unui grup care participa la un serviciu de după-amiază. Pastorul a spus ceva ce nu pot uita:

   "Presupunem că dacă un om a auzit Evanghelia, a fost luminat. Dar este o presupunere falsă. Doar să auzi un om predicând Scripturile nu înseamnă că el sau ea a fost luminat."

   NU, nu glasul luminează! Ci DUHUL SFÂNT, punctul de legătură. Duhul lui Dumnezeu este Cel care vorbeşte înăuntru. El este Cel care luminează un om şi-l face responsabil înaintea lui Dumnezeu. Cuvintele unui text care intră în urechea umană pot să nu însemne prea mult. Glasul lăuntric înseamnă totul!

   UN OM NU ESTE LUMINAT PÂNĂ CÂND ACEA VOCE INTERIOARĂ NU ÎNCEPE SĂ SE AUDĂ ÎN EL SAU ÎN EA, IAR ACEL GLAS ESTE GLASUL CONŞTIINŢEI, GLASUL CONDAMNĂRII!

Da,a a este;nu vocea celui care cheamă la mântuire îl elibereaza pe cel ,cea care aud Evanghelia ci doar Duhul Sfânt ,mărire Lui!
Adăugat în 29/07/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 1778
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Ioan 20:15 „Femeie”, i-a zis Isus, „de ce plângi? Pe cine cauţi?” Ea a crezut că este grădinarul şi I-a zis: „Domnule, dacă L-ai luat, spune-mi unde L-ai pus şi mă voi duce să-L iau.”