Noaptea în care ai fost ales
Autor: Dwight Nelson  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de IonPuiu in 05/05/2015
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Referințe

   

   Te-ai întrebat vreodata cum a fost noaptea în care ai fost conceput? Nici eu, pînă cînd am dat peste o descriere uimitoare, care este adevărată pentru noi toți - așa mă asigură bioligii din campusul meu universitar. Părinșii tăi s-au întilnit iat tatăl a depozitat o jumătate de miliard de minuscule celule reproducătoare mascule înăuntrul mamei. Exact - 500 000 000 de celule, fiecare dintre ele avînd drept singur scop să găsească unicul ovul al mamei și să-l penetreze. Și numai una dintre aceste celule te-ar fi putut face pe tine cine ești tu - ceea ce înseamnă că a trebuit să le depășească pe celelalte 499 999 999 de celule în cursa pentru viată!

   Anthony DeStefano a scris astfel: "O jumătate de miliard de potențiale ființe omenesti, fiecare dintre ele complet diferită față de tine, s-ar fi putut naște in locul tău, dacă acel singur, unic spermatozoid nu ar fi fertilizat acel singur si unic ovul. Într-un sens cît se poate de real, o jumătate de miliarde de alte ființe omenesti au trebuit sa rateze viața pentru a-ți face loc ție". Apoi urmează concluzia lui uluitoare: "Dintr-un punct de vedere strict statistic, prezența ta pe aceasta planetă este un miracol. Încă din zorii vieții tale, a trebuit sa înfrunți șanse zdrobitor de mici - probabilități mai vitrege decît vei mai intîlni vreodată. Indiferent ce gîndesti despre tine acum ..., indiferent ce nenorociri te-ar lovi in viată, indiferent ce suferințe ai fi nevoit să înduri, indiferent cu ce probleme familiale sau financiare te-ai putea confrunta, este imperativ necesar să întelegi un lucru: Ești în lume ca un campion" (Ten Prayers Always Says Yes To, p. 167,168)

   Știi de ce?

   Pentru că ai fost ales!

   Este adevărul strălucitor pentru început - Dumnezeu te-a ales pe tine. Daca s-ar fi produs orice altă combinație de celule reproducătoare, acum vorbeam cu sora ta! Dumnezeu te-a ales pe tine in noaptea în care ai fost conceput.

   Și El te-a ales acum pentru o călătorie în necunoscut alături de El. "Căci Eu știu gîndurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gînduri de pace, și nu de nenorocire,ca să vă dau un viitor și o nădejde" (Ieremia 29:11).

   Iar atunci cînd Acela, care ne-a ales încă dinainte de a ne naște, făgăduiește să fie cu noi în toate zilele vieții noastre, îți poți imagina ce destinație ne așteaptă!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1345
  • Gramatical incorect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni