Cine nu are un jug al suferintei...
Autor: Angela Peschir  |  Album: Colectia mea de carti  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de InsulaEkklesiablog in 04/11/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
      Cu totii ducem jugul suferintei pas cu pas, an dupa an...
   Nu exista om de pe pamant care sa nu aibe o durere, o amaraciune, o suferinta.
   Este adevarat ca unii au incercari mai mari altii mai mici dupa cum e hotarat de Cel care vede si cunoaste toate lucrurile.
   Ceea ce ne da mangaiere si tarie e ca nimic nu e la voia intamplarii ci toate sunt sub atotstiinta lui Dumnezeu si El ne cantareste cat putem duce.
   Noua ni se pare ca e prea grea povara, ca e prea greu sa asteptam sa se pocaiasca sotul sau sotia, si vrem toate de pe azi pe maine.
   La Dumenzeu nu merge asa caci El stie mai bine si la El o zi e ca 1000 si 1000 ca o zi dar la noi si cateva clipe ni se par sute de ani  si ele de fapt sunt lasate acolo cu un scop bine definit.
  Nu e usor sa nu murmuri cand totul se prabuseste, cand fratii te dau la o parte, cand cel care trebuia sa iti intinda mana iti intoarece spatete, cand celui care i-ai facut bine te vorbeste de rau, dar tacand si rugandu-ne in inima noastra vom vedea cum Dumnezeu nu ne va lasa caci este scris ca nu vom fi dati de rusine si ca "Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume " 1 Ioan 4
   E dureros sa ne comportam ca unii care nu Îl cunosc pe Dumenzeu si puterea Lui mare.
   Sa nu cadem in descurajare ci sa ne pregatim ca Cel ce vine va veni si nu va zabovi si ferice va fi de cine Îl asteapta.
    Sa strangem randurile in unitate, dragoste, cainta si bunatate.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1101
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni