Sprijinul tau pentru mine -ll-
Autor: abigaela  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de abigaela25 in 27/05/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

   Acum ceva timp am apelat la toti sa cer o rugaciune pentru insanatosirea copilului meu Filip, care avea destul de multe probleme, chiar si pentru a manca pe gura... stiu ca ati facut-o , am primit chiar si mesaje de incurajare, multumesc la toti in numele Domnului Isus, cu lacrimi in ochi ,, azi va cer iar sa va rugati ,, dar de data asta o altfel de rugaciune si anume : de multumire! Caci Domnul ne-a ascultat pe toti , si  Filip azi mananca pe gurita, zice mama, rade tot timpul, se joaca, ii place muzica  si ii place cand il intreb ceva: "Mami, te-a vindecat Domnul Isus?", intodeauna rade la intrebarea asta.... ceva minunat!

   Asta e puterea lui Dumnezeu, atunci cand odinioara asistentele medicale intr-un fel radeau de credinta mea... azi cand mergem la control ne intreaba : Acesta e Filip??

   Raman mirate de schimbarea lui... Faca bunul Dumnezeu ca Duhul Sfant sa le strapunga si lor inima si sa creada ca avem un Dumnezeu Viu!

   Multumesc Domnului Isus pentru indurarea Lui, pentru indelunga rabdare. Psalmul 77 cu versetul 14 spune: "Tu esti Dumnezeul, care faci minuni; Tu Ţi -ai aratat puterea printre popoare."

   Azi in viata mea cuvintele acestea sunt mai vii ca niciodata pentru ca zi de zi le traiesc. De acum inainte,  sa ne dea Isus putere sa marturisim aceasta lucrare a Mainilor Lui. Şi mai ales, sa ne pocaim zi de zi, sa ne punem frau si sa-I dam slava pururea!

   Har si Pace!

Slăvit să fie Dumnezeul nostru, Domn al îndurării şi al minunilor! Fiţi binecuvântaţi.
Adăugat în 27/05/2014 de floridinmaracineni
Înaltă paharul izbavirii în cânt de laudă și bucurie!
Mărit ești Doamne!
Adăugat în 09/02/2015 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 896
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
1 Petru 1:17 Şi dacă chemaţi ca Tată pe Cel ce judecă fără părtinire pe fiecare după faptele lui, purtaţi-vă cu frică în timpul pribegiei voastre;