O femeie dupa inima lui Dumnezeu
Autor: Elizabeth George  |  Album: Un text  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de simona-cornelia in 11/02/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi
Perspectiva lui Dumnezeu asupra timpului este diferita de perspectiva noastră si  se poate sa punem la indoiala modul in care foloseste El timpul. Putem fi ispitite sa credem ca timpul de partasie petrecut in ascuns cu EL nu conteaza - ca nu se vede, nu are importanta si ca nimanui nu-i pasa. La urma urmei nimeni nu vede acel timp. Nu exista nici o glorie , nici o senzatie nici o atentie acordata acelor saptamani , luni , ani in care Il asteptam pe Dumnezeu. Nimeni nu ne vede citind si studiind Cuvantul lui Dumnezeu care ne da putere. Nimeni nu este prezent sa ne vada memorand la adevarurile lui Dumnezeu care ne schimba viata. Dumnezeu singur ne vede plecati pe genunchi luptandu-ne in rugaciune lupta pe care El o foloseste pentru a ne pregati pt. lucrare. Dar apoi , exact ca si eroii Bibliei si exact ca Insusi Mantuitorul nostru , intr-o zi suntem pregatiti . La timpul potrivit , cand apare ocazia de slujire , ne inaltam si noi ca vulturii -gata sa facem lucrarea lui Dumnezeu. Atunci suntem privilegiate sa experimentam noi insine afirmatia ca succesul vine atunci cand pregatirea se intalneste cu ocazia favorabila.Dumnezeu se ingrijeste de furnizarea oportunitatilor - la timpul Lui, la locul Lui si asa cum vrea El - dar noi suntem responsabile sa cooperam cu El la pregatirea noastra. 
Aceasta pregatire are loc atunci cand petrecem timp singure cu Domnul . Din acel timp rezulta numai lucruri bune. De fapt pe buna dreptate , solitudinea a fost numita" scoala geniilor".
Totodata este adevarat ca cea mai mare parte a progresului lumii a venit din .... singuratate .Prin urmare fa-ti ordine in calendar . Rezerva-ti timp ca sa stai in prezenta lui Dumnezeu sa te pregateasca pentru a zbura ca vulturul si astfel , intr-o zi, sa intri pe scena facand o lucrare vitala pentru poporul Sau. 

Urmatorul capitol se intituleaza : "Cresterea spirituala are ca rezultat slujirea". Va scriu doar inceputul .
Importanta cresterii tale spirituale  - punctul central al acestei parti a cartii - este rezumata in afirmatia : Nu poti da mai departe ceea ce nu ai . Pentru a te implica in slujire trebuie sa fii un vas plin .
 
fiti binecuvantati,
simona.

Fi binecuvintata Simona !
Adăugat în 11/02/2014 de sanda_tulics
Mulţumiri pentru postare, fii binecuvântată.
Adăugat în 11/02/2014 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 3291
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 2
  • Gramatical 1
  • floridinmaracineni  corect gramatical cu cateva corecturi VIRGULA SE PUNE IMEDIAT DUPA CUVANT apoi, batem pauza dupa ea. La fel orice semn de punctuaţie!

    Gramatical 1 0
  • Diacritice 1
  • floridinmaracineni  nu are diacritice

    Diacritice 0 1
  • Conținut 1
  • floridinmaracineni  Nu are nume de album, conform recomandărilor RC noi trebuie să încadrăm fiecare lucrare într-un nume de album.

    Conținut 0 1
Opțiuni