Neștiuții noștri – cunoscuții Domnului
Autor: Vladimir Pustan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Misusprecer in 10/01/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

Când vei ajunge în cer te vei întâlni cu Abel, Avraam, Moise, Iosua, David, Petru și Pavel, precum și cu Ahiam, Ezro, Zabad. Dar ăștia din urmă cine-s? Că nici nu le putem pronunța numele. Sunt vitejii din 1 Cronici 11.

Împreună cu Ioșeb Bassebet și Țelec Amonitul. Care s-au luptat pentru un principiu nu pentru un lan de orz. Cu siguranță că trecem peste numele lor pentru că suntem setați să ne intereseze doar numele mari. Biblia le închină două capitole ca semn că pentru Dumnezeu sunt importanți. Dumnezeu are nevoie de noi toți chiar dacă nu toți pot sta pe scenă. Câți dintre voi după ce ați văzut un film bun mai stați să urmăriți nesfârșita listă de la sfârșit cu cine a ținut reflectoarele, a făcut costumele, a dat telefoane, a potcovit caii, a pieptănat pletele eroilor? Nimeni.

Biserica suntem toți cei văzuți, ce-s puțini, cu cei mulți nevăzuți, ce dăruiesc, se roagă, postesc, încurajează, fac curățenie, stau la ușile bisericii, filmează și stau cu copiii la Școala duminicală. Fiecare om e important. Lucrarea va suferi îngrozitor dacă acel om nu-și va face treaba.

Moise s-a rugat, Iosua s-a bătut dar Hur n-a făcut altceva decât să țină mâna lui Moise sus. Au avut biruință dar probabil copiii lui Hur și-ar fi dorit ca tatăl lor să fie Iosua. Cu sabia în mână. Dar fără munca puțin spectaculoasă a lui Hur nu era nicio victorie iar Iosua și-ar fi folosit sabia să taie crengi pentru focul din sobă.

Vă doresc ca în 2014 să aveți bucuria slujirii indiferent cât de în spatele scenei va fi. Dacă vă uită păstorul, nu vă uită Dumnezeu.

Vă numește viteji și ăsta-i lucrul cel mai important. Iar osteneala voastră în Domnul nu va fi zadarnică. În cer veți sta înte Moise și Heleț.

 

V l a d i m i r _ P u s t a n

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 970
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni