Dacă...
Autor: Max Lucado  |  Album: When God Whispers Your Name  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de GabrielTudor in 26/11/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 4 voturi

    Poate că trecutul tău nu îți permite să te lauzi cu el. Poate că ai trecut prin mult rău și a trebuit să iei o decizie. Te ridici deasupra trecutului pentru a face ceva? Sau rămâi controlat de el și găsești tot felul de scuze?

    Mulți aleg camerele de convalescență ale sufletului. Trupuri sănătoase. Minți agere. Dar vise anulate. Apropie-te ușor și o să auzi: „Dacă...” Steagul coborât în berna inimii. „Dacă...” Poate ai folosit cuvântul ăsta. Poate că ai tot dreptul să-l folosești. Poate că încă auzeai ultimele 10 secunde înainte de a intra în ring.

    Hai să-ți arăt unde te poți îndrepta. Deschide la Evanghelia după Ioan și citește cuvintele lui Isus din Ioan 3:6. „Ce este născut din carne, este carne, și ce este născut din Duh, este duh.”

    Părinții ți-au dat gene, dar Dumnezeu îți dă har. Domnul este dispus să-ți ofere ceea ce familia ta nu a putut.

    Fragment extras din When God Whispers Your Name.



Știu și eu cum e să ai un prezent deasupra căruia vrei să te ridici și eventual să-l schimbi cu o altă formă de prezent. De trecut nu mai vorbesc, căci vreau să uit. Dar, așa cum ai spus și tu, dragă Daniela, trebuie să ne amintim că suntem biruitori (chiar și atunci când totul pare să ne descrie a fi învinși). Chiar astăzi, în lectura mea zilnică, citeam că o victorie spectaculoasă arată inițial a înfrângere (să ne uităm la răstignirea Mântuitorului - a venit înainte de învierea și urcarea lui la Cer pentru gloria eternă, iar efectele acelei „înfrângeri” se văd de mii de ani în viețile noastre). Așa că, oricât de jos am fi azi, suntem pentru o zi de mâine plină de binecuvântări, atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Domnul să ne ajute să vedem în perspectivă!
Adăugat în 29/11/2013 de GabrielTudor
Mulțumesc mult! Și ție să îți ofere tot ce e mai bun! Fie ca izbăvirea din orice necaz să fie grabnică, spre lauda Lui veșnică!
Adăugat în 29/11/2013 de GabrielTudor
..daca Ilie ar fi ramas in starea de depresie, daca Petru ar fi ramas la lepadarea de Domnul, daca noi am fi ramas fiecare in starea de pacat ianinte de a-L cunoaste pe Domnul
si multe alte exemple ce pot fi date, binele nu ar avea ultimul cuvint in viata nimanui. Prezentul ar cara dupa el umbra unor oameni, popoare condamnate vesnic la pierzare fara sansa de viata vesnica. Dar slava Domnului pentru stergerea trecutului cu umbre de pestera, si instaurarea Luminii in viata celor care L-au primit ca Mintuitor.
Binecuivntari sfinte!
Adăugat în 29/11/2013 de sanda_tulics
Amin!
Adăugat în 29/11/2013 de GabrielTudor
Să te audă Dumnezeu, dragă Daniela! Să ne fie tuturor bine, acum de sărbători, dar și în restul vieții! Sărbători binecuvântate!
Adăugat în 20/12/2013 de GabrielTudor
Statistici
  • Vizualizări: 1446
  • Export PDF: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni