Misterul din spatele frumuseţii
Autor: Milena Cismaşiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Isusteiubeste in 10/10/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi

Tot ceea ce vezi este o faţă drăguţă.Arată destul de bine,ai putea zice că nu ar arăta mai rău dacă s-ar îmbrăca mai după ultimele trenduri.Nişte machiaj nu ar strica,iar pielea parcă îi este prea palidă.Câteva şedinţe la solar şi o să fie....fata din vis.
Opreşte-te!
De ce o etichetezi după modele de la Victoria's Secret?Tu chiar crezi că asta e tot ceea ce contează,frumuseţea şi atât?Se vede că nu ai habar cum să cucereşti inima unei femei.
Nici măcar nu ţi-ai dat seama că fata aceea este învăluită într-o aură de mister,deşi asta căutai să vezi.
Uite ce e,ea poate nu va semăna cu Miss Univers sau cu cel mai frumos model din lume,dar nici cea mai sexy femeie din lume nu are un cântec în inimă aşa de frumos ca al ei.

Bineînţeles,cântecul ce ea-l cântă nu este unul ieftin şi comercial,ce-l auzi non-stop la radio,ci un cântec tandru şi suav ce-ţi face inima să se întoracă după el.Nu-ţi va captiva ochii,dar inima-ţi va fi de mult plecată în căutarea descifrării misterului din spatele frumuseţii ei.Da,vorbesc despre o fată care nu a fost modelată de standardele acestei lumi,care "are grijă" să dezvăluie cât mai mult,şi care se îngrijeşte cât mai puţin de inimă.
Ci vorbesc despre acea fată care are o feminitate pusă deoparte şi care a fost modelată de standardele înalte ale Preaiubitului inimii ei.Singurul care ştie cum Să cucerească inima unei femei..

Tu poate o vezi o ciudată sau o măicuţă,cine ştie,poate chiar îţi baţi joc de ea.Oricum,să ştii că ea te-a şi iertat deja!Nu e genul care să pună la suflet vorbele amare ale tuturora,este prea ocupată cu Prinţul ei.Ştii de ce ţi se pare o închisă şi o ciudată?
Pentru că,catalogând-o după standardele extrem de scăzute ale lumii,şi comparând-o cu toate "femeile adevărate" din showbiz,ai ajuns să crezi că frumuseţea adevărată şi femeia viselor tale se găseşte undeva pe coperta unei reviste pentru bărbaţi.

Îmi pare rău.Ai fost înşelat.Defapt,era şi normal să fie aşa.Gunoi intră,gunoi iasă.E timpul să-ţi deschizi inima înspre adevărata frumuseţe a unei femei şi e timpul să devii un apărător al ei.Sunt prea mulţi cuceritori ai purităţii în zilele noastre,şi sincer,noi fetele ne-am cam plictisit de ei.Întotdeauna am fost plictisite de ei,doar că majoritatea dintre fete s-au săturat să aştepte după ceva mai mult,aşa că s-au lăsat bietele de ele cucerite.
Ştii tu:inimi frânte,declaraţi siropoase,te iubesc-uri cu nemiluita,certuri,pasiuni
A cam venit timpul să...descifrezi misterul din spatele frumuseţii.

 

Sursa: intrebarileinimii.blogspot.ro

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1326
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni