Păcatele creștinilor – 2. Tăcerea
Autor: Vladimir Pustan  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Misusprecer in 27/09/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 8 voturi

Leproșii din Samaria când au găsit hrană și-au dat seama că nu e bine să tacă. Nu poți mânca la nesfârșit singur, fără riscul de a crăpa. Pavel considera că va fi vai de el dacă nu vestește Evanghelia. Credința vine în urma auzirii și aici e slăbiciunea creștinismului. Dacă o generație tace, generația următoare devine păgână. Cred că aici avem de-a face cu succesiunea apostolică. Creștini cu fermoar la gură…

Suntem ca gâștele Capitolului numai în biserică. Aici suntem mari și tari. Ne batem pe microfoane, pe amvoane, pe rating. Și cei mai mulți nu prea au ce spune. Și cei mai mulți ar fi frumoși și suportabili dacă ar tăcea. Afară suntem pe mucles. Devenim brusc timizi ca niște fecioare tomnatice. Vorbim puțin despre Hristos, poate și pentru faptul că El e doar la periferia vieții noastre. În centru sunt mall-urile, meciurile, politica și alte asemănătoare finețuri. Dacă nu le ai cu retorica, împinge peste ei un CD. Învață-i la biserică, silește-i să intre, spune-le ceva bâlbâit din istoria ta cu Dumnezeu. Sau poate nu ai nici o istorie. Poate ești doar anatomie.

De aceea a prins atât de bine nazismul și comunismul. Pentru că oamenii au tăcut. De aceea prinde atât de bine homosexualitatea, corectitudinea politică și alte forme luciferice de democrație pentru că se tace vârtos. Iar noi prin evanghelizare am grăbi venirea Domnului. Dar poate nu vrei să pleci grabnic.

Hei, e cineva acolo? Tăcere…

 

 

 

                                                                                                     Vladimir Pustan

Acest cuvânt spune doar o mică mare parte a adevărului care este nu doar exact așa ci și mai dureros din nefericire...Fericit de cei care citesc cu inima și au inimă pt. Lucrarea lui Dumnezeu!
Adăugat în 27/09/2013 de Ioanhapca
Luca 19:40... Şi El a răspuns: „Vă spun că, dacă vor tăcea ei, pietrele vor striga.”
Adăugat în 27/09/2013 de biserika
Domnul sa ne pazeasca de lasitatea de a ne fi rusine cu El sau cu Cuvantului Lui!
Adăugat în 04/10/2013 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 1450
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 3
Opțiuni