Redescoperirea comorii
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de rangy21 in 19/08/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

  A trecut mult timp de cand am vorbit cu El ultima data fata in fata. Viata a reusit sa ma duca prin vartejul ei, acoperindu-mi fata cu valul ei de probleme, necazuri, reusite, bucurii, realizari si chiar iubiri.  Am crezut ca totul e ok si ca Tati ma tine in mana Lui…pana la urma El m-a salvat cu pret de sange si a promis ca va fi langa mine o vesnicie. Cu toate acestea…m-am inselat. Am crezut ca pot profita de harul Sau in fiecare zi, cu toate ca viata mea nu mai corespundea de mult standardelor Lui.

 

          Rugaciuni neascultate, strigate, vaiete…problemele atat de mari ca niste uriasi gargantuani …Am realizat ca nu am nici o scapare..si am cazut in genunchi, strigand dupa mila si indurare la tronul harului. Si atunci L-am vazut..murind pentru mine, iubindu-ma…cerandu-mi sa ma pocaiesc si sa-mi cer iertare pentru a putea primi binecuvantarea Lui. Intr-o clipita am rememorat toate momentele minunate traite cu El..si am realizat ca in ultimele saptamani am fost MORT…mort in pacatele mele…nivelul bucuriei mele era mai scazut ca al unui betiv care se trezeste din amorteala, pacea pe care o aveam era ca un ocean cuprins de o furtuna salbatica. Atunci am realizat – El este comoara pe care am uitat-o, sau mi-a fost furata de dusmanul sufletului meu. Iisus este comoara, adevarata comoara.

 

 Am fost readus la viata impreuna cu El, si traiesc, dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine! Traieste El si in tine?

 

Mai multe comori

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 956
  • Favorită: 1
Opțiuni