Rugaciune pentru 2013
Autor: Marius Grigore Cruceru  |  Album: Iubeste Intelepciunea  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de mario_cg in 31/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

 

  Anul 2013 

   Pentru toti acei care au studiat Numerologia stiu: pe scurt, numarul 13 se compune din 1 si 3 ce reprezinta Dumnezeu si Trinitatea,adunate ,rezulta numaru 4,asta semnifica Divinitatea in om. Numarul 13 tradus inseamna Dumnezeu ne iubeste! Exista insa un falsificator care a schimbat aceasta dragoste, in ce-l mai mare ghinion.Acest an 2013 este un inceput de o noua Era,bazata pe Dragoste si Credinta!

      In acest context ,vreau sa aduc o rugaciune ,urare ,pentru Dumneavoastra cei care cititi:

 Va urez si ma rog lui Isus,sa va dea sanatate din sanatatea Lui,in 2013! chiar daca Suferinta intotdeauna implineste ce-a ce promite,dar sa stiti ca: Durerea când nu se transforma in calau,devine un bun profesor,iar ,daca, omul pe car ,Suferinta nu l-a invatat nimica,ramâne totdeauna un copil

 Va urez si ma rog lui Isus,sa va dea Intelepciune din intelepciunea Lui in 2013!caci stim ca:Fara Intelepciune nimeni nu poate deveni bogat, ( la toate modurile),iar cu Ea foarte putini sunt saraci( la toate modurile)

 Va urez si ma rog  lui Isus, sa va dea multa prosperitate in Domnu,in 2013! de si stim : Intotdeauna arta de-a câstiga se invata atunci când pierzi,dar in viata sunt multe lucruri mai importante decât banii,dar... toate lucrurile costa bani! Daca ai strictul necesar,nu mai cere nimica... vine lacomia!

 Va urez si ma rog lui Isus sa va dea fericire din fericirea Lui in 2013!Dar conditia sa ajungeti la fericirea absoluta,este sa nu va ganditi la Ea! Niciodata nu pretine ca lucrurile sa fie cum le doresti,doreste-le asa cum sunt ....de la Domnul!

 Va doresc si ma rog lui Isus sa va faca slujitori in lucrarea lui in 2013!Stiind ca : Din pacate ceea ce trebuie sa facem pentru Domnul, nu coincide cu interesul nostru!

  In anul 2013, sa-l luam pe Dumnezeu ca viitor al nostru! Caci daca niciodata nu ne gandim in Dumnezeu ca viitorul nostru,niciodata n-o sa-l avem!

        Nu lasati trupul sa fie Mormânt pentru suflet!

Domnul Isus sa va binecuvinteze!

Marius Grigore Cruceru

31 Decembrie  2012.

 

 

Fiti binecuvantat pentru urari,daca Domnul este cu noi in 2013 cine va fi impotriva noastra?
Adăugat în 31/12/2012 de violetamaicariu
fii binecuvântat şi tu şi mulţumim de urări şi pentru rugăciune. Domnul să te răsplătească şi fericire de la El să-ţi dăruiască.
La mulţi ani cu Domnul.
Adăugat în 31/12/2012 de 1954adina.9mai
Statistici
  • Vizualizări: 1734
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni