Adopţia
Autor: www.semneletimpului.ro  |  Album: Vine indubitabil  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de floridinmaracineni in 01/12/2012
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 5 voturi
Referințe

   O tânără de 22 de ani a uimit lumea prin faptul că şi-a abandonat confortul de acasă pentru a trăi într-o ţară din Africa, unde a adoptat treisprezece orfani. Katie Davis a părăsit la vârsta de 19 ani viaţa confortabilă pe care o ducea în Statele Unite, s-a mutat în Uganda şi a înfiinţat aici o organizaţie non-profit, Amazing Ministries. În prezent, această organizaţie oferă sprijin pentru 1.600 de copii ugandezi şi pentru familiile acestora, notează Christian Post. Uganda este casa pentru 30 de milioane de persoane şi doar o treime dintre acestea au apă potabilă. Un procent şocant de 51% dintre ugandezi trăiesc şi îşi hrănesc familiile cu doar un dolar pe zi. "Acestea nu sunt doar nişte numere, ci oameni", a declarat Davis. Povestea lui Katie Davis a fascinat numeroşi lideri religioşi, aceasta fiind prezentată ca exemplu de dăruire şi generozitate creştină. Davis susţine însă că este doar o persoană obişnuită care se străduieşte să facă lumea un pic mai bună. "Să oferi un pahar cu apă, un zâmbet binevoitor, un gând despre mântuire sau să creezi sentimentul de apartenenţă înseamnă să îi tratezi pe toţi cu dragoste, exact aşa cum a făcut Iisus", a mai spus tânăra.

   Africa e peste tot; trebuie doar să vrei să iubeşti. Cum ar fi pentru anul următor să adopţi în inima ta un amărât din "Africa" care te înconjoară?

Din păcate, aceasta este doar o filă a realității, care ne înconjioară si pe care o trăiesc milioane de oameni mai puțini norocoși, decît sîntem noi. Cred, in opinia mea, să ne mulțumim zilnic cu puținul care îl avem, si să-i mulțumim Domnului pentru el !
Tot respectul pentru acea tânără !
Domnul, sa ne poarte de grijă la toți !
Adăugat în 02/12/2012 de viorel77
...A oferi sentimentul de apartenenta! acesta este secretul dragostei de fapt, sa sti de cine aprtii, aici este adevarul, acest secret face lumea mai buna Restul, se inroleaza in normalitate,paharul cu apa, binele de orice fel...
Adăugat în 02/12/2012 de sanda_tulics
chiar daca nu mergem in Africa, avem langa noi oameni care au nevoie de dragoste, de o incurajare, de o mana intinsa, de rugaciune, de un zambet plin de dragoste sincera....de tot ce putem oferi in Numele Domnului!
trebuie doar sa aruncam o privire mai atenta! si vom gasi la fiecare pas oameni care au nevoie sa fie tratati cu dragoste.
Domnul vrea sa ne ajute sa calcam pe urmele Lui!
Adăugat în 21/01/2013 de bneli07
toata recunostinta pentru astfel de oameni, cum este si aceasta tanara!
exemplul ei ma indeamna sa-mi revizuiesc agenda cu cei pe care i-am infiat in inima mea
Adăugat în 21/01/2013 de bneli07
Intradevar multi ne gandim la cifre si mai putin la oameni vedem sondaje si nu oameni,nu putem spune ca nu avem de toate si totusi am ajuns sa adunam si sa dorim mai mult,devenim usor robi ai stomacului si pungii desi stim ca acestea sunt amagiri,sa fii binecuvatata Katie
Adăugat în 21/01/2013 de ionesiioan
Statistici
  • Vizualizări: 2043
  • Export PDF: 1
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 5
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
Romani 8:11 Şi dacă Duhul Celui ce a înviat pe Isus dintre cei morţi locuieşte în voi, Cel ce a înviat pe Hristos Isus din morţi va învia şi trupurile voastre muritoare din pricina Duhului Său, care locuieşte în voi.