Ce lași în urma ta?
Autor: E. A  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 01/07/2023
    12345678910 0/10 X
Astă-noapte am primit un mesaj, un tânăr de 20 de ani și-a sfârșit viața aici pe pământ, un tânăr al cărui bilet de avion era deja rezervat pentru o călătorie care urma să fie. O veste neașteptată pentru mulți, la doar 20 de ani să îți sfârșești viața si călătoria, să nu mai poți face nimic.

Tot în această săptămână am avut parte la un priveghi de înmormântare, recitând aceste versuri de poezie:

E timpul să înțelegi
Viața pe pământ ni se termină
Indiferent de unde te găsești
Viața pe pământ tot o sfârșești
Cel mai important si de folos
Să fie asigurată în Hristos.

După plecarea neașteptată a acestui tânăr, o sora spunea “Plecarea lui Acasă, va avea un rod de glorie”.

Gândindu-mă și eu, am stat si am cugetat la viața mea, încă mai trăiesc, Dumnezeu încă mi-a mai oferit timp si har, ce fac cu acest timp încredințat de El?

Omul cel mai înțelept de pe fața pământului spunea “Tot ce găseşte mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în Locuinţa morţilor în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici ştiinţă, nici înţelepciune!”

Da, tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Cine îți poate asigura că mâine încă vei mai trai? Cine îți poate asigura că vei ajunge in călătoria plănuită de tine de mai mult timp? Cine îți poate asigura? Cine?

Astăzi mai trăiești, dar mâine nu se știe, astăzi mai ai un timp, dar ziua de mâine nu știi ce poate aduce.

Ce e de făcut? Nu ai avut uneori impresia că din pricina rutinei din fiecare zi, parcă timpul trece mai grăbit, și doar te trezești că au trecut deja câțiva ani din viața ta, si te întrebi, ce am făcut până acuma? Ce am lăsat in urma mea? Dacă ar fi să se așterne în scris viața mea, oare ar merita citită? Ce s-ar spune despre ea? Că a fost o viață care a adus rod glorios sau că a fost o viață care a lăsat urme de dezamăgiri, certuri, ură și dispreț?

Moise se ruga astfel si cerea lui Dumnezeu “Învaţă-ne să ne numărăm bine zilele, ca să căpătăm o inimă înţeleaptă!”.

Cum să îți numeri bine zilele? Cum să fii înțelept si să știi ce trebuie să faci? Cum să lași in urma ta un manuscris ceresc ce merită citit?

Caută-L pe Dumnezeu, alege-L pe El! Tot ce găsește mâna ta sa facă, fă cu toată puterea ta, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni. Lasă în urma ta o mărturie care să aducă impact de valoare în jurul tău, o mărturie care să ridice și să încurajeze pe alți, o mărturie care să aducă onoare Numelui Lui Dumnezeu.

Astăzi mai ai timp, astăzi te mai poți opri si cugeta, astăzi poți lua o direcție nouă, astăzi.

Ah’, cum aș vrea ca să se scrie
Despre noi toți de aici, tot mai frumos
Să se menționeze în biografie:
“Am trăit pentru Hristos!”

https://strigatulinimiiblog. wordpress. com/2023/07/01/ce-lasi-in-urma-ta/
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 389
Opțiuni