Călătorind spre un drum necunoscut de mine, dar un drum cunoscut de Tine!
Autor: E. A  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 11/12/2019
    12345678910 0/10 X
Privesc uneori și mă gândesc la nenumăratele drumuri și planuri care sunt în ziua de azi. Vara aceasta am fost la o nuntă, o nuntă unde am întâlnit neamuri din mai multe locuri, din mai multe țări. Unii veneau din America, altul din Australia, unii din Austria, alții din Spania și Irlanda, unii din Franta și cum să nu, alții din România.

Am stat și m-am gândit, priveam și cugetam, atâtea planuri și atâtea drumuri, care va fi al meu? Care va fi soarta mea? Cum să știi în ce direcție să mergi când sunt atâtea opțiuni și atâtea variante să alegi? Să stai în România sau să mergi în Spania? Dar de ce să nu mergi în Irlanda sau Austria? Să studiezi o carieră sau să studiezi alta? Cu cine să te căsătorești? Te-ai gândit cât de mult va determina această decizie viitorul tău?

Sunt atâtea opțiuni, planuri și alegeri care vor determina viața noastră. În ce drum mergi? Care e direcția? De ce ești într-un plan și nu în altul? Pe ce te bazezi când alegi? Știi dacă mergi bine sau nu?

Chiar daca sunt atâtea drumuri și atâtea planuri, dorința mea arzătoare este să merg pe drumul trasat de Dumnezeu pentru mine, este să fiu în planul pe care Dumnezeu l-a pregătit pentru viața mea, să împlinesc voia Sa în viața mea și să merg acolo unde El îmi spune bazându-mă pe El.

In fața mea îmi stă un drum necunoscut, dar știu că am un Dumnezeu care cunoaște și știe totul. Cred că Dumnezeu are un plan pentru fiecare, așa cum Dumnezeu m-a cunoscut încă de când eram un plod fără chip, cred cu tărie căci cunoaște toate zilele vieții mele, și mă va călăuzi în planul și voia Sa dacă stau la dispoziția Sa și mă încred în El.

Nu vreau să dau greș, nu vreau să merg bazată pe înțelepciunea mea și să fac planuri după ceea ce cred eu cu mintea mea că poate fi mai bun pentru mine, vreau să merg bazată pe El, vreau să merg călăuzită de El!
Aș vrea, tânjesc și doresc arzător să fiu în planul trasat de Dumnezeu pentru mine. Cred în călăuzirea Duhului Sfânt dacă stăm la îndemână Sa, cred că Dumnezeu îndrumă pașii atunci când îI cerem aceasta cu sinceritate, în post și rugăciune, în lumina Cuvântului, Domnul dă biruință și călăuzire.

Pe drum pot fi zile cu soare, zile cu ploaie și chiar zile de mare furtună. Însă, e minunat să știi că ești în planul Său, că acela e drumul trasat de Dumnezeu pentru tine și că El este cu tine. Vei avea pace, și biruința va fi de partea ta, pentru că Dumnezeu va fi cu tine, te va întări și te va sprijini.

Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El şi El va lucra! Psalmul 37:5

Eu, zice Domnul, te voi învăţa şi-ţi voi arăta calea pe care trebuie s-o urmezi, te voi sfătui şi voi avea privirea îndreptată asupra ta. – Psalmul 32:8

https: //strigatulinimiiblog. wordpress. com/2019/12/11/calatorind-spre-un-drum-necunoscut-de-mine-dar-cunoscut-de-tine/
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 654
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”