Voia lui Dumnezeu
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Eunicia_01 in 04/04/2020
    12345678910 0/10 X
Dragi crestini de pretutindeni, va scriu cateva ganduri pe care Domnul mi le-a dat ca sa putem sa stam in picioare in vremea aceasta.
Am stat o clipa si m-am gandit cum trebuie sa fim noi ca si oameni ai Domnului, si am inteles ca trebuie sa fim Pregatiti si intr-o pregatire continua.
Asta inseamna ca noi trrbuie sa ne sfintim in fiecare zi dorind si asteptand cu bucurie si dor Mareata Revenire a Domnului.
In vremea aceasta noi trebuie sa fim constienti ca indiferent daca Domnul ne mai ingaduie timp de libertate si har asa cum am avut pana acum, sau poate ca lucrurile se vor inrautatii avand un impact puternic asupa noastra, noi trebuie sa ramanem in ascultare de Dumnezeu asteptand sa-L intalnim.
Este vremea sa strangem ulei in candele, sa ne facem provizii cat mai avem posibilitatea. Simtim cu toti lipsa partasiilor din locasurile de inchinare unde ne adunam cu fratii nostrii dragi, iar lipsa aceasta ne face sa consumam deja din untdelemnul pe care il avem, caci trebuie sa traim spiritual si biserica prin partasiile ei deosebite de har era si este o sursa bogata de alimentare.
Dar acum, avem sansa de a ne aduna ulei in candela prin altarele pe care le facem in odaita cu cei dragi.
Asadar Domnul ne sfatuieste sa punem foc pe altare si sa ne folosim de aceasta vreme a indurarii asa cum este ea.
Caci Domnul cunoaste tot ce este peste noi, si nimic nu se intampla fara ca El sa-si aprobe acceptarea.
Imi doresc ca daca Domnul v-a mai aduce peste noi vremuri de libertate si har, sa fim oamenii care sa rascumparam vremea si sa ne intoarcem la El cu toata inima schimbandune viata spre voia Lui.
Iar daca de aici incep stramtorarile, noi sa nu ne temem ci sa fim plini de bucurie caci Domnul vine in curand!
Fiti binecuvantati de Domnul care este inceputul si sfarsitul! Har si pace sa aveti!


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 701
Opțiuni