Un virus mai grav decât Corona virus
Autor: Beni Mazareanu  |  Album: Trăiesc pentru cer  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de Beni_Mazareanu in 26/03/2020
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Poate că de multe ori ai auzit oameni din jurul tău care se tem de acest virus, poate că chiar tu te îngrijorezi. Nu reușești să ai liniște? Te temi? Dacă vrei să ai un medicament bun, memorează Psalmul 27:1 (Domnul este lumina și mântuirea mea. De cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieţii mele. De cine să-mi fie frică?)

Mulți și-au cumpărat măști pentru antivirus, mulți au fugit de acest virus crezând că asta e soluția dar, s-au înșelat singuri... De ce? Pentru că nu aceea este soluția!

Soluția este la Domnul, El poate rezolva totul și doar la El găsim scăpare! ! De ce fugim de Corona virus? Înaintea Domnului și copiilor Lui nu este nimic acest virus. Există un virus mai grav decât acesta: Păcatul!

De acest virus de ce nu fugi? El, odată ce îl ții în tine, rămâne pe vecie, și din nefericire, te poate duce la moarte. Dacă nu îți ceri iertare Dumnezeului și nu te pocăiești, va fi prea târziu...

Te rog, prieten drag, nu te mai teme! Stai pe pace și dacă, încă nu ai reușit să te împaci cu Dumnezeu, fă-o! Nu uita: Dumnezeu îți poate rezolva problema ta, El vrea să te ajute, să îți dăruiască pace și o speranță pentru o viață mai bună, plină de bucurie și putere!

Pasul trebuie să îl faci tu! Acceptă-L ca Domn și Mântuitor în viața ta! Cu El ești în siguranță! Amin!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1064
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni