Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Visul sotiei „La Judecata!”
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ady_pescarul in 23/03/2019
    12345678910 0/10 X
In Tot si in Toate, Numele Tau Tata Ceresc, Dumnezeu Adevarat sa fie Slavit, Laudat si Binecuvantat in veci, Prin si In Numele Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. Amin

Am avut un vis in care se facea ca eram sus pe niste scari, intr-un loc deschis si priveam in jos spre o vale foarte mare, plina cu oameni fara numar. Uitandu-ma apoi in sus pe scari, am vazut in fata mea, sus de tot un scaun inalt si pe Domnul meu stand pe el. La Domnul Isus venea fiecare persoana in parte pentru a fi Judecata. La un momentdat a venit si randul meu. Am urcat incet, incet pe scari iar pe partea stanga cum urcam, la fiecare treapta era cate un batran. M-am oprit si m-am intors sa privesc in spate si din nou am vazut multimea aceea de oameni ce erau ca nisipul marii, dar toti stateau cu mainile ridicate in sus. Apoi am inceput din nou sa urc treapta cu treapta si vedeam cum acei batrani se uitau la mine. Cand m-am apropiat de Scaunul de Judecata, am vazut pe Domnul meu cum S-a ridicat de pe scaun si S-a dus undeva in spate dupa o perdea, cred eu. Am ajuns in fata Scaunului si daca am vazut eu ca este gol, m-am asezat pe el, cu gandul sa astept pe Domnul sa revina. Era un scaun foarte inalt si lat, iar eu stateam cu mainile pe manerele Scaunului, dar si ele erau foarte late fata de mana mea. Ma tot jucam cu degetele pe niste pietre galbene foarte frumoase, ce erau prinse in acele laterale ale Scaunului. Ma tot invarteam pe Scaun si ma uitam in spatele lui prin partea latereala caci era prea inalt sa privesc pe sus, sa vad daca vine Domnul meu. Am vazut un batran ce se uita la mine si atunci l-am intrebat: „ Mai vine Domnul?”, iar el mi-a zis: „ Da, o sa vina!”. Am mai asteptat putin, ma tot fataiam pe acel Scaun admirand cat era de inalt si de frumos, apoi m-am ridicat de pe el si am plecat fara sa ma mai judece Domnul meu. Amin, Aleluia!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 43
Opțiuni