Visul Copilariei mamei
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ady_pescarul in 22/03/2019
    12345678910 0/10 X
In Tot si in Toate, Numele Tau Tata Ceresc, Dumnezeu Adevarat sa fie Slavit, Laudat si Binecuvantat in veci, Prin si In Numele Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. Amin

Aceasta este o farama din viata mamei mele cand era copila si unul din vise. Rescriu din caietul ei... Sora mea m-a parat intr-o zi, iar seara cand a venit tata care era um pic mai afumat, m-a luat la omor cu cureaua pe fundul gol. N-am putut sa adorm de durerile pe care le aveam, mi-am spus rugaciunea si l-am rugat pe Tatal nostru Ceresc sa ma ia din aceasta lume. In sfarsit am adormit si iata ce am visat: Stateam la coltul casei mele, iar in fata mea era via plina de struguri, dar eu plangeam si ma rugam la Bunul Dumnezeu sa ma ia acolo la EL in Cer, fiindca aici pe pamant nu ma iubeste nimeni. Tati ma bat pentru orice lucru mic pe care-l fac. Lacrimile imi curgeau suroaie si nu mai puteam sa ma stapanesc din plans. Apoi am ridicat ochii catre cer si l-am privit, era atat de senin si albastru, iar soarele stralucea. Tot uitandu-ma la cer, am vazut ca venea catre mine un barbat. Doamne cat era de frumos si de stralucitor, iar in mintea mea de copil am zis: „Este Domnul meu Isus!”. Domnul s-a apropiat de mine iar eu ma ridicasem deja in picioare. Domnul Isus a stat in aer, nu a atins Pamantul. Distanta dintre Domnul Isus si mine era cam de o jumatate de metru, eu fiind in picioare. Avea un glas dulce si odihnitor atunci cand m-a intrebat: „De ce plangi?”. Eu i-am spus de ce plang si l-am rugat sa ma ia cu EL acolo Sus unde este, sa ma apere si sa nu ma mai bata nimeni. In vis nu mai plangeam, eram atat de fericita ca cineva ma iubeste, ca nu stiam ce sa mai zic. Atunci Domnul meu Isus a intins Mana Dreapta deasupra crestetului meu si mi-a zis: „Bine, voi fi Eu cu tine, te voi ajuta!” si cand sa-mi spuna mai multe totul s-a intrerupt. Mama ma striga de zor, parca ma pierduse. Atunci eu am strigat-o: „Mama vino sa-l vezi pe Domnul nostru Isus Hristos, este aici, este cu mine!”. Dar atunci cand eu ii ziceam sa vina mama, Domnul meu Isus se inalta usor catre Cer si imi facea semn tot cu Mana Dreapta, un semn de NU, fiindca nu Voia sa-l vada mama. M-am uitat la cer cat de frumos urca, iarasi mi-au venit lacrimile si imi era necaz ca mama imi stricase toata comvorbirea. Intre timp a venit si mama langa mine si i-am spus si ei cu cine am stat de vorba, dar nu m-a crezut, mi-a zis ca sunt aiureli de-ale mele. Cand m-am trezit nu ma mai durea fundul si nici picioarele de pe urma curelei, dar vanataile tot au persistat mult.

In adevar, Domnul Isus a fost cu ea tot timpul vietii. In tot ce facea, Domnul ii datea biruinta, sanatate, copii, iar tot ce atingea inflorea, doar acum am inteles iubirea ce Domnul i-o purta. Dar necazuri tot au venit in viata, pana ce Domnul a luat-o la EL. Binecuvantat sa fie Numele Domnului in veci de veci, Amin, Aleluia.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 530
Opțiuni