Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Visul sotiei „Ingerul din curtea noastra!”
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ady_pescarul in 23/03/2019
    12345678910 0/10 X
In Tot si in Toate, Numele Tau Tata Ceresc, Dumnezeu Adevarat sa fie Slavit, Laudat si Binecuvantat in veci, Prin si In Numele Domnului si Mantuitorului nostru Isus Hristos. Amin

Am avut un vis in 2014 cred. Afara era ziua iar eu eram in curtea casei. Dintr-o data privind spre cer in partea de rasarit vad cum vine spre mine un Inger. Il vedeam cum zboara, vedeam aripile lui mari cu care zbura. A aterizat in curte in fata mea cu aripile larg deschise, am vazut cum si le-a strans pe langa el si arata ca un om normal, cu maini ca ale noastre. Era inbracat intr-un alb foarte frumos, totul era alb pe el si aripile tot albe. Apoi m-a intrebat: „ Aici sta Adrian?”, eu i-am zis ca: „ da, aici sta!”, iar el mi-a zis: „ Sunt trimis din partea lui Dumnezeu!”. Apoi el s-a apucat sa isi faca lucrarea pentru care venise. Am vazut cum dintr-o data de langa mine a zburat direct spre casa intrand prin zidul ei inauntru, fara a strica nimic. Aveam casa noua, sotul meu era la etaj privind pe geam, iar eu am vazut pe inger cum a intrat prin zidul de la hol inspre sus. Atunci am zis in mintea mea: ”Abia ce am facut casa si el o darama!”. Imediat dupa ce m-am gandit, vad ingerul cum iese din zidul casei prin care intrase si cum totul se facea la loc in urma lui, ca si cum nu se intamplase nimic. A iesit afara si a zburat direct spre Cer tot spre rasarit, pe unde venise fara a-mi mai zice ceva. Apoi m-am trezit, dar parca totul fusese real. Amin, Aleluia!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 42
Opțiuni