CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU! PURTAREA DE GRIJĂ A TESTULUI!
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 05/01/2019
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU
PURTAREA DE GRIJĂ A TESTULUI
„Avraam a ridicat ochii şi a văzut înapoia lui un berbec... " Geneza 22:13
Ce este măreţ la Dumnezeu e că întotdeauna are un plan - întotdeauna! În timp ce Avraam urca pe o parte a muntelui, berbecul urca pe cealaltă! La fel este cu purtarea de grijă a lui Dumnezeu; nu o vezi venind întotdeauna şi nu înţelegi cum o va face, dar fiecare pas te duce mai aproape de binecuvântarea pe care El a pus-o deoparte pentru tine. Când ajungi acolo unde te vrea Dumnezeu, răspunsul te va aştepta.
Duşmanul îşi ia poziţia de atac! Nu-i lăsa să te vadă transpirat! Dumnezeu ştie prin ce ai de trecut şi deja are strategia de ieşire pregătită! A purtat de grijă fiecărei lupte, fiecărui test sau probleme. Priveşte în sus şi vei vedea! Ascultă: „Avraam a ridicat ochii şi a văzut înapoia lui un berbec."Genesa 22:13 Ce este interesant aici e că în mod normal, berbecii nu urcă aşa sus. Dumnezeu când îţi promite ceva, dacă trebuie, va călca orice regulă pentru tine. Când îl asculţi promite că „... deschide zăgazurile cerurilor, si va turna belşug de binecuvântare." Maleahi 3:10
Nu doar că berbecul a fost la timpul şi locul potrivit, dar era şi „prins" acolo. Dumnezeu îţi va păstra provizia la locul stabilit până ajungi la ea. Va lega binecuvântarea de tine aşa încât nimeni nu ţi-o poate lua, deoarece El este Iehova-lire, Cel care îţi poartă de grijă!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 614
Opțiuni