OCHII CELOR, CARE CER
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Adevărul
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 16/11/2018
    12345678910 0/10 X
“Cum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor lor şi ochii roabei la mâna stăpânei ei, aşa se uită ochii noştri la Domnul Dumnezeul nostru, până va avea milă de noi” (Psalmii 123:2).

Poți spune aceasta despre tine? Te uiți la Domnul, precum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor săi? Aștepți, tensionat(ă) răspunsul la rugăciune, “semnul” de sus, care îți arată, dacă vei avea parte de milă, sau nu? Ți-ai ațintit privirea spre “mâna” Domnului, sau spre “mâna” acestei lumi, pentru a căuta milă și ușurare în necazuri?

Cel ce trăiește în Ceruri vede toate necazurile slugilor Sale, precum un stăpân pământesc vede nenorocirile robilor săi. Prin semnul cu mâna, făcut de stăpân, dădeau de mâncare robilor, și deasemenea prin semnul făcut cu mâna, arătau, dacă robul va avea parte de milă, sau va fi pedepsit, va fi liber, sau va trebui să lucreze. Tot astfel și privirea noastră trebuie să fie ațintită spre Domnul, așteptând de la El, un semn de sus, pentru a primi ușurare de la problemele vieții noastre.

Mila nu vine din “mâinile” acestei lumi, sau ale oamenilor, care dețin putere, ci din “mâna” Domnului! Cu Domnul este mai bine să trăiești, decât în afara grijii Sale! Proorocul Osea scrie, despre aceea, că trebuie să ne bizuim pe Domnul:

“Veniţi să ne întoarcem la Domnul! Căci El ne-a sfâşiat, dar tot El ne va vindeca; El ne-a lovit, dar tot El ne va lega rănile. El ne va da iarăşi viaţa în două zile; a treia zi ne va scula şi vom trăi înaintea Lui” (Osea 6:1-2)


Oricare ar fi necazurile prin care trebuie să trecem, anume mila Domnului ne oferă izbăvirea măreață și vindecarea!


Cel ce trăiești în ceruri! Credem, chiar din ceruri poți să ne vezi, să ne auzi plângerile și să ne oferi o mână de ajutor, căci Tu – Dumnezeu! Ai milă de noi, și ușurează-ne greutatea problemelor noastre! Poartă-ne povara și îngrijorările! Vino anume în calea acelor oameni, care se află în împrejurări dificile și trec prin încercări grele! Întărește-i inima, ca ei în smerenie să continuie să se încreadă în Tine, așteptând cu răbdare vremea, când vei avea milă de ei! În numele Lui Iisus Hristos, amin.


Traducere: Veaceslav


„Cum se uită ochii robilor la mâna stăpânilor lor şi ochii roabei la mâna stăpânei ei, aşa se uită ochii noştri la Domnul Dumnezeul nostru, până va avea milă de noi” (Psalmii 123:2)
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 806
Opțiuni