Nu stii ce sa faci?
Autor: E.A  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ndrsgeni in 30/06/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
"...., si nu stim ce sa facem, dar ochii nostri sunt indreptati spre Tine!" 2Cronici 20: 12.

Ce sa faci cand nu stii ce sa faci? Priveste si increde-te in Dumnezeul tau, El este cel care da biruinta si izbăvire, un viitor si o nadejde! Sa ai credinta! Nu te îndoi! Ai un Dumnezeu mare! De ce sa iti fie frica? De ce sa iti fie teama, de ce sa rămâi tot in dubii? Increde-te pe deplin in El! Cand El este Călăuză si Lumina, orice ar veni in calea ta, El te va îndruma si te va pazi, te va ocroti si te va sprijini, iti va da puterea de care ai nevoie si nu te va lasa! Roaga-te cu credinta si nu te lasa, El pentru tine se va lupta!

Cauta-L tot mai mult pe Dumnezeu! Cand te apropii de El, El se apropie de tine. Asa de frumos este cand relatia cu El e tot mai stransa! Atunci ai pace in inima, chiar daca furtuna e tot mai mare, simti bucurie chiar daca problemele sunt tot mai multe, simti siguranta, chiar daca pe obrazul tau lacrimile nu au incetat sa curga. De ce? Pentru ca atunci cand nu stii ce sa faci, iti indrepti privirea spre Dumnezeu!

Adu-ti aminte de David, Daniel si cei trei tineri, Stefan, Pavel si Sila si multi altii care au avut privirea indreptata spre Dumnezeu.
2Cronici 20:15 ,,Aşa vă vorbeşte Domnul: Nu vă temeţi şi nu vă înspăimântaţi dinaintea acestei mari mulţumi, căci nu voi veţi lupta, ci Dumnezeu." Dumnezeu se luptă pentru noi ,,pentru că avem preţ în ochii Lui, pentru că ne preţuiește şi ne iubește, dă oameni pentru noi şi popoare pentru viaţa noastră.'' Isaia 43:4

În dragoste nu este frică de vrăjmaș. Noi trebuie să fim un Iosua și un Caleb care să întărească inima poporului, nu s-o înmoaie ,,nu vă temeţi de oamenii din ţara aceea, căci îi vom mânca. Ei nu mai au niciun sprijin: Domnul este cu noi, nu vă temeţi de ei!” Uriașii trebuie ,,mâncați". Ei sunt hrana noastră când luptăm, pentru că Dumnezeu este cu noi!

Adăugat în 30/06/2017 de corneliumirauti
Statistici
  • Vizualizări: 1051
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
Opțiuni