Printesa din coliba
Autor: Rus Lavinia  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Gianna in 24/09/2016
    12345678910 0/10 X

Ti-ai construit “palat” din toate complimentele pe care le-ai primit vreodata din partea barbatilor, ai adunat fiecare zambet de flirt si ai inadit colturile, prin care intrau frigul si lipsa. Ai facut acoperis cu toate resturile aruncate de ei. Doar atat ti-au lasat pentru “palatul” tau, care mai degraba arata ca o coliba.
Ti-au dat atatea vise, sperante, aprecieri, pe care ti le-au lasat ca un colt de paine uscata, cand au plecat…si tu te-ai daruit pe intreg! Dupa atatea dezamagiri si atata asteptare, si nesiguranta cersesti cu ardoare franturi de atentie si afectiune. Vrei sa te simti aleasa, implinita, vrei sa te simti cineva, dar el barbatul la care sperai nu mai apare. Sau poate, au fost atatia care ti-au facut inima sa iti tresara, cand de fapt ei nu faceau decat sa adauge ceva material la “palatul” tau. Cu tot materialul strans ai lucrat ca o roaba sa ridici cat mai repede “palatul”.
Ai dus o traire de rand ca robii…draga mea, robii nu stau in palat! Deschide ochii si priveste coliba deznadejdii in care stai: relatii nereusite, vise frante, dorinte neimplinite, deznadejde, frica, nesiguranta si multa durere…asta ai cersit, si asta ai primit. Poate tu i-ai ales pe ei, dar ei nu te-au ales pe tine, dar tu ca o roaba credincioasa ai continuat sa-ti “infrumusetezi” coliba!
Nu mai astepta de la oameni ce trebuie sa primesti de la Dumnezeu! El te-a ales inainte de intemeierea lumii! Indeplineste intai conditia : respecta-ti statutul de printesa, si vei fi binecuvantata! Si arunca haina robiei, nu mai datorezi nimic firii pamantesti, ca sa traiesti dupa indemnurile ei!
Voi ati fost rascumparate cu un pret. Nu va faceti roabe, incercand sa construiti din resturile lumesti, colibe. Voi sunteti trupul lui HRISTOS, iar Hristos nu locuieste in colibe!
Daruiti-va lui, si El vă va lua sa locuiti in adevaratul palat. Va avea grija de voi, vă va invata Calea si Cuvantul Lui. Iar cand veti intelege pedeplin ce inseamna Dragostea, ce inseamna El, inseamna ca sunteti destul de mature pentru urmatorul pas. Atunci Hristos va fi mai mult decat fericit, sa iti faca cunostinta cu printul tau, si sa va binecuvanteze relatia!
“Cand stii ca esti printesa, nu te mai porti ca o cersetoare ...
Cand stii ca esti aleasa, nu te mai simti un nimeni in drum ...
Cand stii ca esti prietena a Mirelui, nu te mai comporti ca o roaba ...
Cand stii ca ai statutul de fiica a Regelui, nu te mai injosesti la o traire de rand: TU ESTI FIICA DE DUMNEZEU !” Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 756
Opțiuni