Treziti-va crestini!
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 02/06/2016
    12345678910 0/10 X

Treziti-va crestini!



Prin acest mesaj doresc sa transmit tuturor crestinilor, indiferent de confesiune, ca venirea lui Hristos este aproape si nu putem ajunge in prezenta Lui decat daca ramanem in integritatea ceruta de Cuvantul Sau. Ce inseamna asta, asta inseamna prigoana, deoarece lumea merge intr-o directie si tu ca “prostul” mergi in sens invers si te lovesti de toti.
As dori sa va arat cum arata asta astazi:

1. Copiii nostri sunt educati de un sistem umanist si anticristic, astfel incat noi crestinii suntem marginalizati si ne este luat intr-un mod subtil posibilitatea de-ai educa si ai creste in valorile crestine.
Tu crestine nu renunta sa-ti educi copilul drept si conform Scripturii, sa stie deosebi binele de rau si sa stie ca sistemul actual doreste indepartarea lor de Dumnezeu si de familie.

Ma uit astazi la sistemul de educatie occidental care urmeaza sa fie implementat si Romaniei “cu pipeta”, adica esalonat.
Intr-un asemenea sistem nu tu esti autoritate peste copilul tau, ci statul in care locuiesti, asa ca stapanul mintii copilului tau devine statul si nu tu.
In sensul acesta sub egida rasismului, a diferentelor de viziuni privitoare la sex, a diferentelor privitoare la rasa ectc, s-a creat un cadru de toleranta in care crestinul este obligat sa se supuna oricarei anomalii si sa-si incalce principiile de credinta in folosul tolerantei. Asa ca un copil crescut intr-o scoala publica te va primi ca pe un “dinozaur” cu privire la orice comentariu care este in opozitie la “toleranta” statului occidental.
Asa ca statul se va impune la orice educatie parinteasca care o vei da copilului, la disciplina parintelui, la valorile care vrea un parinte sa le dea copilului.
Astfel se pregateste un sistem diabolic si anticristic in care generatiile urmatoare sa fie indoctrinate in spirit de turma, in momentul in care un sistem totalitar si un anticrist isi va face prezenta, sa nu fie nici o opozitie in a fi devotat unui asemenea sistem.
Unde ramane in cazul acesta pozitia de integritate a crestinului, pozitia de integritate fata de familie, fata de dreptul de-a ne aduca copiii cum vrem, fata de dreptul de-a defini familia in termenii acceptati de noi si de Dumnezeu, pozitia fata de coruptia din sistem, toate acestea raman doar niste “dinozauri” vrednici de ev mediu si condamnabili bineinteles.

2. Sistemele politice devin discriminatorii fata de anumite segmente ale populatiei, cu predilectie reticente fata de segmentul crestin care promoveaza valorile lui Hristos.
Tu crestinule demasca ipocrizia si coruptia acestor sisteme, lupta pentru promovarea cinstei, dragostei, valorilor lui Dumnezeu, a Adevarului care este Hristos.

Legi, coalitii politice, hotarari de Lege, hotarari ale unori curti constitutionale ectc, toate devin anticrestine si in opozitie cu Adevarul absolut crezut de noi ca si crestini.
In mare parte predilectia socialista din tarile occidentale, pregatesc un sistem anticrestin, pregatesc un cadru antibiblic, cadru in care eu ca si crestin sunt pus la zid si sistemul anticristic este promovat si prezentat ca unificator al tuturor religiilor, ecumenist.
Astfel ca factori decizionali din cultele crestine devin colaboratori si promotori ai unui astfel de sistem, contracost, pentru mamona orice standard este demolat si asimilat de un sistem politico-religios care uniformizeaza totul si pregateste un sistem propice anticristului.
Asa ne trezim cu o buna colaborarea intre ortodocsi, catolici, musulmani, neoprotestanti, hindusi ectc, o unitatea care are numitor comun supunerea fata de un sistem politic care anihileaza orice urma de gandire independenta si orice personalitate independenta, nu mai decidem noi pentru noi, ci decide sistemul politico-religios.

3. Biserica devine un business in care primeaza banul si in care strategiile de lucru vizeaza prosperitatea si valorile sistemului, nicidecum extinderea Imparatiei lui Dumnezeu si transformarea caracterului omului.
Tu crestinule demasca popii si pastorii care iubesc banii si materialismul, demasca slujitorii Mamonei. Tu crestinule tine de valorile Scripturii si de strategiile biblice astfel ca nebunia acestui veac (chefurile, destrabalarea, rock-ul, bogatia bazata pe necinste, nerespectarea Scripturii, teologia prosperitatii, misticismul ectc) sa fie eliminate din viata bisericii.
Tot mai mult politicul si cultura, chipul lumii isi face prezenta in biserica. Asa ca inchinarea ceruta de Dumnezeu, scopul bisericii sunt anihilate si inlocuite cu surogate ca bogatia, poftele, prosperitatea si promovarea unor ierarhii, supunerea bisericii si unitatea cu statul ectc.
Astfel asistam la o atipire a Bisericii, o asimilare a bisericii de catre societate si lume. Cand intri intr-o biserica si cand privesti la o biserica nu mai stii daca este lume sau societate. In biserica de azi nu mai conteaza exteriorul, femeile arata ca la discoteca, ca si pe sticla televiziunilor, pastorii sau preotii sunt corupti ca si politicienii care conduc tarile de pe mapamond, tot felul de scandaluri de coruptie si imoralitate cutremura bisericile. Intr-un fel satana a facut din Biserica un balci, o pestera de talhari, astfel a pregatit calea spre ecumenism si spre doctrine si invataturi false, in care Biblia este prezentata ca si gresita si se ataca infailibilitatea Cuvantului lui Dumnezeu.
Asa s-a pregatit un cadru in care o religie modiala si-un anticrist o sa prezinte fara probleme adevarul lui demonic si standardul lui demonic. Astfel, fara probleme crestinul si Biblia pot fi scoase in afara legii si religia unica si mondiala pot deveni cat de curand drept religia si sitemul ideal.

4. Oamenii docili sistemului politic si religios actual sunt de-o servilitate demna de sistemele totalitare si tacerea crestinilor este ingrijoratoare.
Tu crestinule militeaza pentru promovarea valorilor Sfintei Scripturi in societate, pentru promovarea cinstei, corectitudinii, dreptatii, pentru promovarea casatoriei dintre un barbat si-o femeie, pentru distrugerea traficului de carne vie, pentru eradicarea pedofiliei, pentru implicarea crestinilor in viata publica chiar cu riscul pierderii vietii si a libertatii ectc.

Am trecut deja de cateva generatii carora li se pare ca traiesc in Rai pe acest pamant. Este un sistem artificial in care politicul a creat un cadru acceptabil pentru oameni, un cadru corupt insa, un cadru in care majoritatea are un strict necesar, insa minoritatea traiesc ca si sclavii intr-un sistem servil.
Acest lucru s-a promovat si la sistem religios si chiar si in crestinism. Un sistem in care “inferiorii” traiesc bine si li se proclama un mesaj relativ si multumitor, in acelasi timp staful, adica ierarhii, traiesc intr-un lux de invidiat si exorbitant. Astfel fiecare este ametit cu materialismul promovat in societate neglijand valorile lui Dumnezeu si integritatea Scripturii. De asemenea standardul scriptural este neglijat si dat la o parte si este inlocuit de-un standard lumesc si dracesc, in acest standard este permis orice: imoralitate, divort, coruptie, lipsa de caracter ectc.
Asta e un fel de adormire, de atipire, de anestezie in care foarte multi au fost atrasi si vor plati la final cu ramanerea pe dinafara din Imparatia lui Dumnezeu, acel tablou in care Mirele a incuiat usa si unele fecioare se perpelesc pe la usi degeaba.

Cu ce scop am scris aceste randuri? Nicidecum cu scopul de-a ma afirma, nicidecum cu scopul de-a pune la punct pe cineva, scopul a fost trezirea unora care inca mai doriti sa tineti Calea lui Hristos si doriti sa va duceti mantuirea pana la capat, unora care doriti sa aveti in continuare coloana vertebrala pana la moarte, unora care inca mai iubiti integritatea.
Impotrivitorilor va spun sa va continuati viata linistiti, Dumnezeu la judecata va va trage linia si va va incheia socotelile, azi puteti fi puternici si sefi, maine insa cu siguranta ca veti pune genunchiul jos inaintea lui Hristos, Mantuitorul meu. Azi puteti fi politicieni cu putere, conducatori religiosi, insa maine Hristos ca Rege va sta inaintea voastra si voi veti ingenunchia inaintea Lui, deci azi puteti fi tari, insa maine veti fi supusi cu adevarat Tariei lui Dumnezeu, Cel care o sa judece cu dreptate pe fiecare.
Deci draga crestinule, nu te indoi sub sisitemul politic, ramai sare si lumina.
Deci draga crestinule, nu te indoi sub sistemul religios, ramai sare si lumina.
Deci draga crestinule nu te supune sistemului anticristic, ramai sare si lumina.
Deci draga crestinule nu-ti fa idoli, din popi si pastori, din lideri religiosi, nu te supune unui sistem corupt, ramai sare si lumina.
Deci draga parinte, nu-ti neglija atributiile si responsabilitatile de parinte, in favoarea materialismului si banului, ramai sare si lumina pentru Hristos.

Simion Ioanas


Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 968
Opțiuni