Şi eu sunt un creştin "Nigerian"! ( Je suis chrétien nigériane! )
Autor: Simion Ioanas  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de cioanas in 20/01/2015
    12345678910 0/10 X

Şi eu sunt un creştin "Nigerian"! ( Je suis chrétien nigériane! )

Nu cu aşa mult timp în urmă, gruparea islamistă Boko Haram a ucis 2000 de creştini în Nigeria.
N-am văzut pe nici un lider al lumii spunând "şi eu sunt un creştin Nigerian" şi cred că e de înţeles de ce. Liderii lumii în general se sprijină pe principii umaniste, egoiste, materialiste, în care sunt părtinitori şi-şi apără propriile interese şi interesele partidelor care-i promovează.
Totuşi e de neînţeles tăcerea multor creştini care s-au declarat drept Charlie Hebdo recent, însă niciodată nu i-am văzut declarându-se creştini nigerieni.
De ce oare?
Păi deoarece creştinii noştri de azi au devenit crislamişti, adică pentru ei Allah e acelaşi cu Dumnezeul Bibliei, asta deşi Allah care a inspirat Coranul neagă că Isus ar fi Dumnezeu şi neagă că Isus ar fi singura Cale de mântuire a omului. Pentru crislamişti nu mai e importantă Biblia şi Adevărul, importante sunt alianţele lor cu musulmanii şi lepădarea lor de Hristos.
Creştinii noştri de azi, nu sunt "creştini nigerieni", deoarece cred în teologia prosperităţii, o învăţatură eretică în care dacă eşti sărac nu eşti în regulă cu Dumnezeu şi nu poţi fi creştin şi sărac, asta deoarece dacă eşti "creştin" trebuie să fi bogat, prosper şi să “plesneşti” de sănatate.
Creştinii noştri de azi nu sunt "creştini nigerieni", deoarece sunt emergenţi şi au în vizor strategia împrumutată din lume, strategia în care importanţa mare o are materialismul şi banii doldora în buzunare, să strângă milioane de creduli, care să le umple lor buzunarele.
Creştinii nostri de azi nu sunt "creştini nigerieni" deoarece le este frică, şi-au clădit raiul pe pământ, sunt aşa de îndrăgostiţi de bogăţia şi confortul acestei lumi, de amărâţii de treizeci de arginţi, aşa de îndrăgostiţi încât tac chitic. Să-şi deschidă gura le-ar putea aduce moartea, atunci raiul care şi l-au clădit aici, cu arginţii din mâinile lor, s-ar pierde pentru totdeauna.
Creştinii noştri de azi nu sunt "creştinii nigerieni" deoarece şi-au pus lideri după inima lor, au proprietăţi, păduri, terenuri, bani, avioane, coroane şi sceptre, atât de la papa catolic, până la patriarhii ortodocşi şi marii evanghelişti şi pastorii putrezi de bogaţi neoprotestanţi. Au astfel de lideri creştinii de azi, pentru ai "îmbăta cu apă rece", astfel încât să-şi trăiască viaţa pe aici în tihnă şi siguranţă.
Eu sunt un creştin "Nigerian", îmi pare rău că am fost laş până acum şi-mi cer iertare Mântuitorului meu Isus Hristos. Îmi cer iertare deoarece am fost furat şi eu de val, să tac, să nu zic nimic, să-mi fie bine, să nu deranjez pe nimeni, să-mi trăiesc confortul în tihnă. Azi mă dezic de creştinismul de carton şi sunt şi eu un creştin "Nigerian", vreau să fiu şi eu un creştin integru şi viaţa mea să fie legată de Hristos şi Împărăţia lui până la moarte, fiindcă Raiul e la Domnul şi nu pe acest pământ.
Azi mă dezic de învăţătorii "creştini de carton" ai zilelor noastre, de papa de la Roma, de patriarhi ortodocşi, de pastori neoprotestanţi cu buzunare pline şi teologii false.
Azi sunt un creştin "Nigerian" şi asa vreau să rămân până la capătul zilelor mele, un creştin legat de Hristos până la moarte, un creştin integru şi care să-mi trăiesc viaţa cu demnitate, un creştin care să fiu o lumină şi totodată să fiu glasul Cuvântului lui Dumnezeu pe acest pământ prin viaţa mea trăită în conformitate cu Sfânta Scriptură.

Simion Ioanăş
Asa este; un adevar pe care multi il vad, dar tac din gura sa nu-si pericliteze postul caldut. Ce bine ar fi daca am deveni toti "crestini nigerieni !" Cred ca occidentul ar arata cu totul altfel.
Adăugat în 08/03/2015 de GeluVCiobanu
Statistici
  • Vizualizări: 884
  • Comentarii: 1
Opțiuni