Minciună sau Adevăr ?
Autor: Narcis Manole  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de narcismanole in 29/12/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot
Minciună sau adevăr ?
"Minciuna are picioare scurte", spune o vorbă românească. Foarte adevărat, dar de ce preferă oamenii din zilele noastre mai mult minciuna iar adevărul le provoacă disconfort. Răspunsul îl găsim... unde ?
Da, în Biblie :
-Tu iubeşti mai degrabă răul decât binele, mai degrabă minciuna decât adevărul. - (Oprire) (Ps.52:3).
- Căci va veni vremea când oamenii nu vor putea să sufere învăţătura sănătoasă; ci îi vor gâdila urechile să audă lucruri plăcute şi îşi vor da învăţători după poftele lor. (2Tim.4:3).
Nimeni nu poate spune că iubeşte minciuna şi în acelaşi timp şi adevărul, pentru că: Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul şi va nesocoti pe celălalt; nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona. (Mat.6:24)
Pe lângă toate aceste lucruri, nimeni nu mă va opri să spun adevărul, întodeauna, pentru că am decis să Îl urmez pe Cel care este Adevărul, pe Domnul Isus Hristos. Ştiu că voi fi hulit, împroşcat cu cele mai urâte cuvinte, dar nu voi renunţa pentru că El a suportat mult mai mult decât mine şi în locul meu. A fost gata să Îşi dea viaţa pentru mine şi prin faptul că a înviat a treia zi după Scripturi, a învins, sunt dator să înving şi eu; nu va fi uşor, dar nu e imposibil. Ştiu că Dumnezeu este cu mine, este ajutorul meu şi cu El voi reuşi şi eu, şi voi avea parte de locul acela minunat pe care s-a dus să mi-l pregătească şi anume : CERUL.
-Urăsc şi nu pot suferi minciuna, dar iubesc Legea Ta. (Ps.119:163)
-Căci gura mea vesteşte adevărul, şi buzele mele urăsc minciuna! (Prov.8:7)
Dragul meu, dacă vrei să Îl cunoşti ca Domn şi Mântuitor, ca Mire pentru mireasa Sa ( Biserica ) te sfătuiesc să îmi urmezi exemplul. Nu va fi uşor dar împreună cu Domnul nostru vom reuşi.
Te sfătuiesc să accepţi adevărul şi numai adevărul şi vei fi fericit şi asta nu numai pe acest pământ ci o veşnicie întreagă. FIŢI BINECUVÂNTAŢI.
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1422
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni