Un gand pentru doua generatii
Autor: Nica Ionel  |  Album: Gânduri pentru sufletul meu  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de ionelpas in 20/06/2015
    12345678910 0/10 X
de Nica Ionel

Judecatori 13:5

Căci vei rămâne însărcinată şi vei naşte un fiu. Briciul* nu va trece peste capul lui, pentru că acest copil va fi închinat** lui Dumnezeu din pântecele mamei lui şi el va începe sㆠizbăvească pe Israel din mâna filistenilor.”



„VA INCEPE SA IZBAVEASCA” – biruinta incepe acolo unde exista dedicare pentru Dumnezeu (inchinat Domnului). Asadar cine vrea un inceput de biruinta pentru viata lui sa aiba si un inceput de dedicare. Ai viata si sentimentele tale dedicate lui Dumnezeu? Pe ce altar iti consumi energia? E altarul materialismului sau altarul lui Dumnezeu?

O alta idee care mi se pare ca strabate si cuprinde acest verset este si aceasta: biruinta (spirituala a) copilului se afla in mana parintelui. El e destinat sa biruiasca si e inchinat Domnului insa voi ca viitori parinti trebuie sa impliniti aceasta idee de „inchinat Domnului” ca sa poata ajunge in adevar un izbavitor. Deci inca odata: biruinta (de maine) a copiilor tai este pusa (astazi) in mainile tale. De aceea de esecul sau reusitele copiilor sunt raspunzatori in mare parte si parintii.

Dragi parinti, Dumnezeu sa va binecuvinteze in misiunea si responsabilitatea pe care o aveti!

Tineri si adolescenti: generatia tanara traverseaza un cumplit naufragiu iar daca va doriti o schimbre de situatie nu uitati ca inceputul biruintei este de fapt inceputul dedicarii voastre lui Dumnezeu. „Va incepe sa izbaveasca”, – Dumnezeu sa va dea astfel de inceputuri!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 901
Opțiuni