Putem fi mulțumiți în orice situație dacă vrem
Autor: Ramona Codrea  |  Album: Nu uita  |  Tematica: Multumirea
Resursa adaugata de Stefanutu in 14/11/2014
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
“…căci m-am deprins să fiu mulţumit cu starea în care mă găsesc. Ştiu să trăiesc smerit şi ştiu să trăiesc în belşug. În totul şi pretutindeni m-am deprins să fiu sătul şi flămând, să fiu în belşug şi să fiu în lipsă.” (Filip. 4:11-12)

Noi, românii, știm foarte bine cum e să fim nemulțumiți. Ne considerăm cei mai săraci și nenorociți dintre popoare, pentru că ne comparăm cu statele bogate din Vest. În permanență ne comparăm cu cineva și nu suntem niciodată mulțumiți cu starea noastră. Oare de ce nu ne comparăm cu Africa sau India, ca să vedem cât de binecuvântați suntem? În versetul de mai sus, vedem că Pavel nu se compară cu nimeni. Cu privirea ațintită Sus, el știe să primească totul ca din mâna Domnului și să fie mulțumit cu puținul sau multul pe care îl are. Să dea Domnul ca și noi să fim nemulțumiți doar de starea noastră spirituală. Să ne dorim mereu să fim mai credincioși, mai smeriți, mai aproape de Domnul!
Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1647
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni
2 Cronici 20:12 O, Dumnezeul nostru, nu-i vei judeca Tu pe ei? Căci noi suntem fără putere înaintea acestei mari mulţimi care înaintează împotriva noastră şi nu ştim ce să facem, dar ochii noştri sunt îndreptaţi spre Tine!”