Foloseşte-mă
Autor: Felicia Drumas  |  Album: Eşti singura mea fericire  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de moldovan in 24/11/2012
    12345678910 0/10 X
1. Doamne-n Faţa Ta astăzi eu stau
S-auzi glasul meu, e tot ce vreau
/: Căci înaintea Ta mi-aduc azi inima
Şi vreau să simtă Doamne, cercetarea Ta :/

R: Foloseşte-mă în lucrarea Ta
Pune-Ţi mâinile peste fiinţa mea
Umple-mă cu Duhul Tău cel Sfânt
Să pot birui pe-acest pământ

2. Aş vrea, Isus, să Te cunosc
Să trăiesc azi viaţa cu folos
/: Să simt iubirea Ta cum umple viaţa mea
Şi numai Ţie Doamne, să Îţi slujesc aş vrea :/

3. Pe acest pământ trăiesc
Vreau iubirea-Ţi să mărturisesc
/: Să spun, vreau, lumii întregi cum crucea ai ales
Tu m-ai iertat şi m-ai salvat, în veci fii lăudat :/
(pace frate, te rog insistă asupra greşelilor ai accesat ca fiind corecte multe cântece te rog să lucrezi ca pentru Domnul cu mare atenţie, corectează acolo unde sunt greşeli; numai bine, fii binecuvântat )
Adăugat în 24/11/2012 de floridinmaracineni
Nu vreau să intru în vreo polemică cu dumneavoastră, dar consider că în general aprecierile mele referitoare la resursele de pe site au fost cât de cât corecte. Recunosc faptul că nu sunt perfect, şi vreau să vă mulţumesc pentru atenţionare. În schimb, am observat faptul că de când s-a lansat concursul aţi început să aveţi o hiper-activitate pe site. Şi nu m-ar deranja acest aspect, dacă activitatea dumneavoastră ar fi benefică pentru site. Doresc să vă atrag atenţia că în majoritatea cazurilor, dumneavoastră aţi greşit în "confirmarea" resurselor. Conform Regulilor, postate aici http://stiri.resursecrestine.ro/72183/o-noua-functionalitate-resurse-inrudite-si-asemanatoare trebuie confirmate ca fiind asemănătoare şi/sau înrudite DOAR acele resurse care sunt IDENTICE, dar, sub o altă formă. În contrast, am observat că dumneavoastră marcaţi toate resursele generate de site ca fiind identice, cu toate că nu sunt. Pot să vă aduc în acest sens foarte multe dovezi, dar mă mărginesc să vă arăt doar câteva exemple: http://www.resursecrestine.ro/poezii/79669/rugaciune http://www.resursecrestine.ro/poezii/21084/trezire http://www.resursecrestine.ro/partituri/59967/lumina http://www.resursecrestine.ro/poezii/100380/intrebari E trist că încercăm să vedem paiul din ochiul altuia, şi nu vedem bârna din ochiul nostru. (Matei 7:1-6)
Adăugat în 25/11/2012 de moldovan
Pace frăţioare! Domnul să te binecuvinteze eu nu am dorit să te tulbur doar să te atenţionez un pic că este nevoie cel puţin din partea voastră a celor tineri de o mare atenţie; Desigur lucrez cu mare ardoare, da, mai mult ca ieri şi mâine poate mai mult ca zi - numai Domnul ştie ce voi face! - sigur că da îmi doresc premiul pentru mine orice carte ori material creştin este de mare importanţă - bineînţeles nu pot ignora BIBLIA - dacă am făcut greşeli accesând resurse asemănătoare - este foarte posibil să fi înţeles eu greşit, învăţăm, de aceea suntem în Şcoala Domnului. Numai bine şi îmi cer iertare dacă te-am supărat. Cu dragoste în Domnul, sora FF
Adăugat în 25/11/2012 de floridinmaracineni
Statistici
  • Vizualizări: 2388
  • Comentarii: 3
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni