Luigi Mițoi
Autor: Anonim  |  Album: fara album  |  Tematica: Predicatori
Resursa adaugata de Softy in 28/01/2011
    12345678910 9.29/10 X
Media 9.29 din 17 voturi
Luigi Mițoi

Luigi Miţoi este un pastor român, născut în Giurgiu. A crescut fără părinţi de la vârsta de şase luni şi chiar dacă ambii părinţi trăiau, el a fost abandonat de ei şi crescut de bunici.



În adolescenţă, a devenit boxer şi a învăţat să se lupte pe stradă cu alţii, mai ales cu cei care îşi bătuseră joc de el când era mic. Viaţa l-a învăţat să fie un om dur, atât la propriu, cât şi la figurat. Aceste alegeri au fost făcute, probabil, şi datorită faptului că a fost abandonat într-un mod atât de crunt de părinţi.



În jurul vârstei de 21 de ani, a venit un moment în viaţa lui când Dumnezeu l-a atins personal, iar ca răspuns, el pur şi simplu s-a prăbuşit la picioarele lui Hristos, a înţeles că puterea şi succesul nu stau în lupta cu oamenii, nici în prietenii pe care îi ai pe stradă, ci depind doar de relaţia spirituală cu Dumnezeu. Doar El îţi poate da un nume nou şi... veşnic. Pastorul Luigi Miţoi este omul care s-a implicat şi s-a pus la dispoziţia răspândirii Cuvântului lui Dumnezeu. Nu de puţine ori s-a implicat în realizarea şi organizarea campaniilor de evanghelizare a zonelor aride, din punct de vedere religios, ale României. Este cunoscut faptul că este unul dintre colaboratorii Misiunii Speranţa, cu sediul principal în Cluj-Napoca, având şi funcţie de conducere în cadrul acesteia.



Ca pastor şi coordonator al Bisericii Penticostale din Giurgiu, Luigi Miţoi s-a implicat în plantarea de biserici în jurul oraşului Giurgiu, realizând, cu sprijinul Bisericii, un centru creştin în oraşul Giurgiu. Datorită faptului că s-a implicat foarte mult în răspândirea Cuvântului lui Dumnezeu, tematica predicilor sale au un caracter de învăţătură şi creştere spirituală, de apropiere de adevărul şi tainele Sfintelor Scripturi.



„Dragi prieteni, pentru mine şi pentru fiecare persoană din Biserica Betania este o bucurie să ne cunoaştem şi să vă putem saluta. Suntem aici pentru a vă sluji, încurajându-vă să ajungeţi să-L cunoaşteţi pe Isus. Acesta este Numele căutării din viaţa voastră, pe care nu ştiaţi cum s-o numiţi. El este soluţia, medicamentul, compania lui Dumnezeu la problemele, bolile şi singurătatea oamenilor.



Fiecare dintre noi suntem implicaţi în meciul vieţii, care se joacă pe stadionul lumii în fiecare zi. Fluierul final va pecetlui pentru totdeauna victoria sau înfrângerea fiecăruia. Pentru că viaţa poate fi pierdută sau câştigată în funcţie de antrenor, vă încurajăm să-L alegeţi, urmaţi pe Isus.

Astăzi este rândul generaţiei noastre să trăim şi să slujim cu demnitate pe scena istoriei Regelui Isus Hristos.”



Pastor Luigi Miţoi



Actualmente, pastorul Luigi Miţoi slujeşte în Biserica Penticostală Romana Betania (Bethany) din Chicago

Domnul sa-l binecuvateze si sa fie cu el
Adăugat în 11/04/2011 de Misusprecer
D-zeu sa va binecuvinteze, sunteti de mare folos pentru romanii. Chiar daca nu va cunosc pot sa zic sincer ca va iubesc din toata inima in Domnului. D-zeu sa va intareasca.
Adăugat în 24/04/2011 de Beniamin_8
Domnul sa va binecuvinteze si sa va ajute sa mergeti inainte orice ar fi sa spuneti adevarul pe care Domnul vi la facut cunoscut prin Duhul Sfant,
Adăugat în 19/07/2011 de abelutz
Fiti binecuvantata frate pastor! ascult cu mare interes predicile dumneavoastra si marturisesc ca am primit de la Domnul, prin dumneavoastra hrana duhovniceasca - BUCATE TARI- pe saturate;apreciez faptul ca fiecare predica este bine documentata din punct de vedere istoric, filozofic, social ,teologic si avand suport temeinic in trairea noastra de zi cu zi !
Adăugat în 02/08/2011 de floridinmaracineni
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE.ascult cu mare drag predicile dumneavoastre la internet ,suntem un grup mic de frati aicea in portugalia doar 37 de membri la biserica elim sozel portalegre.si ne intarim prin predicile dumneavoastre,DOMNUL ISUS SA VA DEA HAR IN CONTINUARE AMIN.
Adăugat în 12/10/2011 de florinela
Doamne cata binecuvantare din partea lui D-zeu sa poata ajunge predicile lui Luigi Mitoi in casele noastre,chiar la mari departari.Suntem o familie din Spania,care de curand pasim pe calea credintei.In urma ascultarii mai multor emisiuni lui Luigi,si dupa ascultarea unei predici a unui pastor minunat venit in vizita in Spania(Petre Viorel din Ploiesti)ne-am hotarat ca viata noastra sa o incredintam in mana Domnului nostru Isus Cristos,care a murit si pentru pacatele noastre.E grea lupta spre drumul vesniciei dar ne rugam zi si noapte sa fim ajutati de Dumnezeu sa putem sa-l urmam toata viata.D-zeu sa va binecuvinteze.Amin.
Adăugat în 19/10/2011 de zinaspania
Frate Mitoi sinteti un om DEOSEBIT,DOMNUL sa va binecuvinteze!
Adăugat în 28/12/2011 de Vasile030584
Buna, stiu ca aveti un program incarcat sunt baptist din orasul Petrila din Valea Jiului asa zisa VALEA PLANGERI cred ca si aici se pot face multe minuni DOMNUL ISUS poate lucra foarte mult si aici dar tot asa cred ca DOMNUL ISUS lucreaza si prin oameni de accea m-as bucura foarte mult impreuna cu biserica Baptista Emanuel din Petrila care nu este foarte numeroasa dar sunteti un om foarte apreciat in biserica nu exista luna in care sa nu urmarim pe video-proector cate o predica dea dumneavoastra dar ne-am bucura daca v-am avea intre noi chiar daca ne-ati programa pe lista dumneavoastra. Sper ca veti citi aceasta rugaminte si sper sa am un raspuns.Multumec
Adăugat în 06/02/2012 de raheionatan
frate luigi multumesc lui dumnezeu si al bine cuvintez pe yehova marele savaot care mia pregatit o resursa divina un mesaj care nu al voi uita niciodata este vorba de predica ce faci aici ilie o predica care ma ridicat din starea mea astazi pot sa ma bucur dinou si ma simt din nou aprobat de DUMNEZEU.stiu ca poate ziceti sant un rob netrebnic,cu toti santem dar casa fi o unelta an mana lui DUMNEZEU nu anseamana doar o modestie ci o profunda recunostinta de asta si mai mult langa izvorul care este isus hristos laudat sa fie numele LUI.
Adăugat în 05/02/2013 de cristiilie
Frate Mițoi sânteți un om deosebit, Domnul să vă să vă binecuvinteze!
Adăugat în 19/05/2020 de Sabada
Foarte ziditor tot ce e scris aici. Din fericire, fratele Luigi Mițoi e încă pe pământ, în viață. Totuși, biografiile se întocmesc de obicei despre ce ce și-au „sfârșit alergarea și au păzit credința” până la sfârșit. Acesta este omagiul adus unui pastor în lucrare. Dacă totuși îl afectează spiritual negativ?
Adăugat în 25/12/2023 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 18982
  • Export PDF: 14
  • Favorită: 2
  • Comentarii: 11
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni