Strigatul Duhului Sfant
Autor: dragomir vasile  |  Album: fara album  |  Tematica: Consolidare spirituală
Resursa adaugata de crestinul44 in 27/12/2011
    12345678910 0/10 X

A fi folositor lui Dumnezeu - Prin marea trimitere.   Apoi i-a trimis sã propovãduiascã Împãrãtia lui Dumnezeu, si sã tãmãduiascã pe cei bolnavi. Luca 9:2.

“Dumnezeu se poate folosi  cu adevarat de noi ca instrumente desavirsite daca noi nu incercam sa facem din EL o unealta desavirsita a noastra.”

Dar Eu vã spun cã aici este Unul mai mare Matei 12:6 si de El  trebuie sa ascultam[CUVANTUL] chiar daca ni se pare ca este greu. El este plinatatea dumnezeirii Coloseni 2,9. sau este uneori dur.   Matei 19:9 si ori si cine a lãsat case sau frati sau surori sau tatã sau mamã sau nevastã sau feciori sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit, si va mosteni viata vesnicã.

Ca sa poti fi folositor lui  Isus trebuie predare totala, nefatarnica, loaiala, bazata pe Cuvânt  cãci noi nu stricãm Cuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai multi; ci vorbim cu inimã curatã, din partea lui Dumnezeu, înaintea lui Dumnezeu, în Hristos. 2 Corinteni 2:7

Cuvantul   despre   credinta, slujitor, slujire, trebuie folosit fara prejudecati de grup sau culturale[culte]. 1 Corinteni 4:6 Fratilor, pentru voi am spus aceste lucruri, în icoanã de vorbire, cu privire la mine si la Apolo, ca prin noi însine, sã învãtati sã nu treceti peste „ce este scris”: 1 Corinteni 4:6.

Marea trimitere este pentru cei care L-au primit pe Isus si EL a fost proslavit in cel credincios Ioan 7; 38,9.   Si odata ce au primit ungerea de sus, Marcu 16; 17,8. Iatã semnele care vor însoti pe cei ce vor crede: în Numele Meu vor scoate draci; vor vorbi în limbi noi; vor lua în mânã serpi; dacã vor bea ceva de moarte, nu-i va vãtãma; îsi vor pune mâinile peste bolnavi, si bolnavii se vor însãnãtosi.”invatatura omeneasca pune doctrine, invataturi mai pe sus de invatatura sanatoasa a lui Dumnezeu cautind sa reduca influenta celor credinciosi, care au ungerea de sus, in lucrare, invatind ca doar o anumita ‚clasa ’’au ungerea pentru lucrare ex. Preotimea, pastorii, prezbiterii, etc.

Si acum sa privim la biserica primara; Dumnezeu isi inplineste fagaduinta facuta prin Domnul Isus,  Faptele Apostolilor 2:1. În ziua Cincizecimii, erau toti împreunã în acelasi loc.

Niste limbi ca de foc au fost vãzute împãrtindu-se printre ei, si s-au asezat câte una pe fiecare din ei. si toti s-au umplut de Duh Sfânt, si au început sã vorbeascã în alte limbi, dupã cum le da Duhul sã vorbeascã. Revarsarea Duhului Sfint a adus putere de vestire, de vindecare, de eliberare o triconstelatie dorita si asteptata de sufletul omenesc, gratie lucrarii Duhului, primi crestini au fost capabili sa lucreze inpreuna cu Dumnezeu la edificarea inparatiei Divine care avea sa fie in inima omului  facanduse astfel trecerea de la inchinarea ceremoniala la inchinarea in duh si adevar o cerinta dumnezeiasca, menita sa-l aduca pe om la cea mai inalta stare de comuniune cu DUMNEZEU.  Dar vine ceasul, si acum a si venit, când închinãtorii adevãrati se vor închina Tatãlui în duh si în adevãr; fiindcã astfel de închinãtori doreste si Tatãl. Ioan 4:3. Asadar toti aceeia care au fost umpluti de Duhul Sfint ca la Cincizecime sint chemati sa iasa de sub ingradirile doctrinare, cultice si sa intre la lucru degrab caci insasi  Domnul a spus;  

Nu ziceti voi cã mai sunt patru luni pânã la seceris? Iatã, Eu vã spun: Ridicati-vã ochii, si priviti holdele, care Sunt albe acum, gata pentru seceris. Ioan 4:5. Ce ar putea sa faca un pastor pus   peste mai multe biserici pentru credinciosii care au probleme ex. [boli, nevoi spirituale  materiale ]care nu reuseste sa ajunga decit poate la 3,4 luni la toti credinciosii pe care ii are de ingrijit. De aceea strigatul lui Dumnezeu la sfirsitul acestui ceas tirziu din noapte este;   Am auzit glasul Domnului, întrebînd: „Pe cine sã trimit, si cine va merge pentru Noi?” Eu am rãspuns: „Iatã-mã, trimite-mã!”Isaia 6:8 Pune te la dispozitia Domnului scumpe frate, neintirziat si vei vedea pe Domnul facind lucrari mari cu fiinta ta, printr-o predare neconditionata LUI.

 

Si Duhul si Mireasa zic: „Vino!” si cine aude, sã zicã: „Vino!” si celui ce îi este sete, sã vinã; cine vrea, sã ia apa vietii fãrã platã! Apocalipsa 22:7

 

                    Semneaza: vasile dragomir, un om in CRISTOS.                         27.2. 2011

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1972
  • Descărcări: 1
  • Export PDF: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni
Daniel 3:18 Şi, chiar de nu ne va scoate, să ştii, împărate, că nu vom sluji dumnezeilor tăi şi nici nu ne vom închina chipului de aur pe care l-ai înălţat!”