Despre numărul -semnul Fiarei
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Profeții  |  Tematica: Apocalipsa
Resursa adaugata de loredanam in 07/01/2021
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

Noi știm că 1 este numărul Dumnezeirii, căci Dumnezeu Creatorul este unul singur, o SupraPersoană Divină și sublimă. Aleluia! Binecuvântat fie Numele Lui, în veci! Dar 3 este numărul Trinității, căci Domnul este și Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt. 7 este numărul Duhului Sfânt (cele 7 duhuri ale lui Dumnezeu-a se vedea Apocalipsa.

Esențialul este că 666 este un număr de om. Deoarece omul a fost creat în ziua a șasea, 6 este numărul omului. Dar apare de trei ori deoarece este instituit de treimea nesfântă, blasfemiatoare, din Apocalipsa reprezentată de: balaur (Satan, care ar vrea să ia locul Tatălui), anticrist(care dorește să se substituie Fiului) și prorocul mincinos (care încearcă să uzurpe și să imite Duhul Sfânt).

Ce este în mod fizic semnul fiarei, încă nu știm exact: poate fi un vaccin(sau o serie de vaccinuri cu ARNmesager), dovedit printr-un tatuaj vizibil sau „simpatic”de trei benzi în sistem electronic cu valoarea de 666(scanarea fiind necesară pentru identificare și urmărire) sau un „cip clasic”, pus de unii, deja, de cumpărare-vânzare și card medical, totodată. Oricum, pecetluirea va fi impusă tuturor locuitorilor lumii, care nu au numele scrise în Cartea Vieții Mielului, deci nu sunt creștini. La descoperirea Fiarei, când i se va afla identitatea acelui nelegiuit, va pune chiar să fie uciși cei care nu vor fi însemnați cu numărul său și, deci, nu i se vor închina. Știți că și unii dictatori din secolul XX și-au avut „logo-ul” sau pecetea lor, dar se punea doar pe haine. De exemplu, zvastica (acea cruce deformată, încârligată, satanistă)pe uniforme și pe steaguri și craniul cu oase încrucișate (semnul morții, simbol pirateresc) pe șepcile ofițerilor din unitățile speciale SS (partidul lui Hitler). Și salutul lor îl proslăvea pe acel precursor anticristic: „Heil, H... !). Ba chiar se pare că o parte din ei se închinau în ascuns vechilor zei germanici, deci erau sataniști sub acoperire. Partidul comunist a avut simboluri secera și ciocanul. (secera fiind un accesoriu al îngerului nimicirii de la finalul apocaliptic)

Trăsătura comună a tuturor dictaturilor a fost și mai este cultul conducătorilor, zeificați astfel, chiar dacă nu fățiș ca pe vremea împăraților romani. Doar nu am uitat „cultul personalității”din vremea lui Stalin, Ceaușescu, Kim Ir Sung, și îl putem observa pe cel contemporan al lui Kim Jong Um. (despre care unii supuși nordcoreeni credeau că le poate citi gândurile și că nu ar fi avut nevoi fiziologice de excreție).

În Ieremia 17:5-7 stă scris: Aşa vorbeşte Domnul: „Blestemat* să fie omul care se încrede în om, care se sprijină pe un muritor** şi îşi abate inima de la Domnul!  6

Deci, în Apocalipsa este vorba de închinarea la omul demonizat care ia locul adorării adevăratului Dumnezeu Creator și Mântuitor.

Cred (ca fratele Lazăr Gog, care a lansat într-o predică această supoziție) că semnul anticristic va fi, pe mână și pe frunte, ceva obținut prin inginerie genetică, ce va modifica genomul uman. Va modifica esențial gândirea umană, va „robotiza” oamenii făcându-i robi supuși și va schimba fundamental modul în care oamenii vor mai munci, în acei 3,5 ani.

Trebuie să fie o modificare genetică teribilă, nu doar o boală genetică (cum ar fi maladia Langdon Down), pentru că-i va transforma pe locuitorii lumii într-un soi de neoameni, care nu mai pot fi mântuiți. Deja  operațiile transgender(de schimbare a sexului anatomic, căci pe cel genetic nu-l pot modifica) creează monștri din acei tulburați psiho-emoțional. Și pentru că au ales asta prin liberul lor arbitru, ei și medicii care le-au făcut intervenția (pe bani grei, suportați de guverne, adică de noi toți), prin asta au declarat răzvrătire împotriva Celui PreaÎnalt. Asta după nemulțumire, cârtire, împotriva sexului lor biologic.

Implantul genetic, care se va face, va fi cu promisiunea unei vieți de peste 120 de ani și a unei sănătăți depline. Așa cum vaccinarea de acum s-a făcut cu asigurarea că nu se vor mai îmbolnăvi de Covid-19. Dar, apoi, s-a revenit și s-a afirmat că, de fapt, infecția e posibilă între doze, pentru ca vaccinații să efectueze și a doua doză.

Dar zilele noastre pe pământ sunt deja hotărâte de Domnul... .

Oricum, oamenii modificați  în chiar genomul lor prin implant genetic sau prin„ vaccinări ” repetate ce conțin ARN mesager (implicat în diferențierea și dezvoltarea tuturor țesuturilor) vor deveni inumani, deosebiți fundamental de Adam, cel creat din țărână de către Dumnezeu. Și astfel, Cristos nu-i va mai putea mântui, fiind diferiți de lucrarea mâinilor Sale. Pe scurt: Dumnezeu nu-Și va mai recunoaște Chipul Său în om, nici sub aspectul fizic, nici în cel sufletesc și spiritual. Ca și uriașii antediluvieni, roboții neoameni (poate vor practica la scară largă și clonarea) vor fi cumva, văduviți de sufletul-duh nemuritor. Sau, la sfârșit, le va împietri chiar Domnul inima, după ce și-au împietrit-o voit toată viața, ca faraonul egiptean.

Despre aceasta, Cristos ne-a avertizat când a întrebat: „Ce-i folosește unui om să câștige  întreaga lume, dacă își pierde sufletul? Și ce va da un om în schimb pentru sufletul său?”

Cine are urechi de auzit, să asculte!

 

 

 

 

 

 

 

Tatuaj "simpatic" înseamnă invizibil, asemănător scrierilor cu cerneală "simpatica" adică decolorată. Scrierea devenea vizibilă la foc .
Adăugat în 09/01/2021 de loredanam
Statistici
  • Vizualizări: 784
  • Export PDF: 4
  • Favorită: 1
  • Comentarii: 1
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni