Intrebari ale vremurilor
Autor: David Dutu Miclea  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Adaugata in 21/07/2008
    12345678910 0/10 X

 MATEI 27:22

De-a lungul vremurilor, de la formarea Biserici crestine si pina azi, urmasi lui Isus au trebuit sa de-a raspuns la citeva intrebari foarte importante.

CITEVA INTREBARI LA CARE BISERICA A RASPUNS POZITIV:

1. INTREBAREA DRAGOSTEI:

Pina cind il iubesti pe Domnul Isus? ori intrebarea adresata lui Petru de Isus..Iti vei da viata pentru Mine? Ioan 13:38.
Rapuns: DA, martirajul a fost raspunsul biserici la aceasta intrebare, arenele romane, persecutile, inchisorile nu au putut sa denatureze raspunsul Biserici si dovedind dragostea fata de Isus au fost gata sa plateasca jertfa suprema daca era nevoie. Cum raspundem noi acestei intrebari???

2. INTREBAREA ASCULTARI:

Mergeti in toata lumea si faceti ucenici ori mai bine zis: Cind va veni Fiul omului va gasi El credinta pe pamint?
Luca 18:8. Raspuns: DA. Biserica a devenit misionara si oameni devotati pentru misiune au lasat conditile ce le putea oferi o casa si au plecat sa locuiasca in corturi or sub cerul liber raspunzind marei intrebari de a duce Evanghelia pina la marginile pamintului. Cum raspundem noi acestei intrebari???

3. INTREBAREA SACRIFICIULUI:

Biserica a raspuns acestei intrebari in secolul trecut cind materialismul a ajuns ca o arma in distrugerea biserici, cind obtinerea unei loc de munca mai bun te punea in situatia sa raspunzi: daca il iubesti pe Isus mai mult ca lucrurile
materiale, sau decit un loc de munca. biserica a raspuns pozitiv DA. intocmai ca si Petru la marea Tiberiadei, ori Pavel sau profetul Habacuc nimic nu ne va desparti de dragostea lui Hristos

4. INTREBAREA SECOLULUI:

Unde este Dumnezeu? Magi L-au cautat, Greci doreau sa Il vada oamenii zilelor noastre cind trec prin necazuri isi pun aceiasi intrebare Unde e Isus? Biserica trebuie sa aiba raspunsul invitind lumea si aratindu-L pe Hristos in Biserica Biserica unde te inchini poate sa arate unei lumi pierdute pe Domnul ISUS ori nu? Daca nu fa tot ce iti apartine numai sa il prezinti pe Isus.

5. INTREBAREA MULTIMI? 

cine e Isus? Biserica trebuie sa fie gata si sa il prezinte pe Isus ca Fiul Dumnezeului celui viu, intocmai ca si Petru: Tu esti Hristosul. Da cu respect fata de toate religile lumii noi trebuie sa spunem celor ce ne aduc teoria caci Isus ar fi la egal cu asa zisi profeti ai lor: nu Isus e deosebit si lucrul prin care se vede foarte clar ISUS E VIU, in timp ce prefeti lor au putrezit de mult. Cine e ISUS fata de tine???

6. INTREBAREA LUI PILAT:

Ce sa fac cu Isus care se numeste Hristosul? Aceasta este o intrebare personala, de raspunsul pe care il vei da depinde vesnicia ta. Raspunsul [hotarirea] ta conteaza cind iti pregatesti cu cine vrei sa petreci vesnicia .
Ce faci cu ISUS care se numeste HRISTOSUL??? AMIN
 

sunt intrebari care se adeveresc pe care biserica trebuie sa le ia forte serios
Adăugat în 14/09/2008
Statistici
  • Vizualizări: 3652
  • Export PDF: 3
  • Comentarii: 1
Opțiuni