Crăciun fericit sau fericit de crăciun! Lecții de Crăciun!
Autor: Bulzan Marian Gigel  |  Album: Predici  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de gygelutz in 18/12/2021
    12345678910 0/10 X

Crăciun, conform dicționarului înseamnă „creație” sau „creare” din latinescul „creatio”! Adică, cine crede în Cuvântul Sfintelor Scripturi, minunea creației prin credință se întâmplă în viața personală!

Crăciun fericit în fiecare zi! Cu Cristos zilnic!

Fericit numai la Crăciun, datorită unui efort personal ce implică resure și valori fără parte spirituală!

Ca să ai un Cristos zilnic, un Crăciun Fericit în feicare zi trebuie să ți se întâmple cum scrie în Biblie, atât în Matei 1, cât și în Luca 2!

1. Ai nevoie de o minune - aceea a creației! Născut din Nou!

2. Ai nevoie de o stea - care să te lumineze, să te ghideze, să îți arate Adevărul! Oamenii lui Dumnezeu sunt Stelele, iar Cristos este Soarele Neprihănirii!

3. Ai neovie să înveți credința de la familia formată din IOSIF și MARIA! Oamneni credincioși!

4. Ai nevoie să înveți închinarea și smerenia, pioșenia, evlavia de la oameni mari ca MAGII și de la oameni simpli ca PĂSTORII!

5. Ai nevoie să vezi un cer plin - de îngeri și de stele! NĂDEJDE - ocolul, curtea lui Dumnezeu din fața Cerurilor!

6. Ai nevoie de o revelație personală ce îți poate trezi mintea și duhul din tine - Îngerul Gavirl, Prorocul Isaia, Duhul Sfânt, vise, vedenii, prorocii!

7. Ai nevoie să înveți ce înseamnă un Han Plin fără Hristos sau un grajd plin, cu Cristos!

8. Ai nevoie de un Irod care să te urască și care să îți dea de gândit că ăsta e frate cu Diavolul, pentru că face exact ca și el!

9. Ai nevoie de un Egipt pentru a înțelege că ești aici doar pentru o vreme pe pământ, iar locul tău este în țara promisă!

10. Ai nevoie de un Dumnezeu care face toate aceste lucruri, după cum le-a făut și acum 2000 de ani și după cum le-a programat de la întemeierea lumii, odată cu trădarea și revolta din Cer! Tu ești cel care trebuie să completezi perfecțiunea Lui Dumnezeu în cer! Ți-a făcut un loc acolo! Poți alege să crezi și să trăiești o viață de credință reală care ve deveni o realitate absolută sau poți să fi fericit numai la Crăciun, dorind o veșnicie numai să cauți să fi fericit! Iadul înseamnă căutarea unei fericiri care nu se poate găsi!

Ai nevoie de Dumnezeu... de Isus... de Duhul Sfânt... de Cuvânt!

Crăciun Fericit!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1648
Opțiuni