DEJA NU EȘTI STĂPÂNUL (STĂPÂNA) VIEȚII TALE
Autor: Igor Opincă  |  Album: fara album  |  Tematica: Atenționări și sfaturi
Resursa adaugata de RepalovVeaceslav in 04/02/2019
    12345678910 0/10 X

 (Apocalipsa 4:8-9) ‚Fiecare din aceste patru făpturi vii avea câte şase aripi şi era plină cu ochi de jur împrejur şi pe dinăuntru. Zi şi noapte ziceau fără încetare: „Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!”’

Am citit în cartea Apocalipsa, că Biblia ne vorbește despre ființe superioare, care se află în prezența Lui Dumnezeu. Acolo se vorbește, că ele zi și noapte fără încetare zic: “Sfânt, Sfânt, Sfânt este Domnul Dumnezeu, Cel Atotputernic, care era, care este, care vine!”

Tot ce fac ei – privesc spre Dumnezeu, și proclamă cât este El de sfânt. Ei fac aceasta chiar și acum. Ei vor continua să facă aceasta, când vei lăsa această carte, apocalipsa, când te vei duce la culcare, și când te vei scula mâine. Fiecare clipă a existenței sale, ei se află în prezența Lui Dumnezeu, și proclamă măreția Lui. Ei nu-și aparțin lor.

Deci, poate are sens să petreci măcar o parte mică din zi, pentru a proceda la fel precum aceste creaturi?

1 Corinteni 6:20 “Căci aţi fost cumpăraţi cu un preţ. Proslăviţi dar pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.”

- Dumnezeul Care deții toate lucrurile, m-ai cumpărat cu un preț, cu un preț foarte mare, și de acum încolo nu-mi aparțin mie! Din cauza aceasta, ajută-mă printre îngrijorările vieții, să caut fața TA, să pot să-mi îndrept privirea spre măreția Ta, și să te proslăvesc zi de zi în trupul și duhul meu! În numele Lui Iisus Hristos, amin.

Traducere: Repalov Veaceslav
Autor: Igor Opincă


De asemenea vă recomand:

A cui dorință dorești s-o împlinești?

Te-ai gândit la ce ai nevoie pentru o fericire completă? Sănătate? Sațietate? Confort? Bani? Familie? Încredere în cineva / ceva? ... Pentru care realizare ești gata să-ți dedici timpul, energia și viața? Să explorăm, pentru a afla, care este visul Domnului pentru tine!

Autor: Igor Opincă
Traducere: Repalov Veaceslav

https: //www. facebook. com/Repalovveaceslav/videos/1968934833193147/

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 1194
  • Export PDF: 1
Opțiuni