Biblia de Colorat pentru copii
Autor: Ursaciuc Calin  |  Album: fara album  |  Tematica: Jocuri
Resursa adaugata de Softy in 30/05/2017
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Biblia de Colorat pentru copii

Biblia de colorat pentru copii este prima carte de colorat in limba romana sub forma digitala si incepem momentan cu doua povestiri importante din Biblie: Creatia si Gradina Eden in care se aflau Adam si Eva la inceput. Pentru a putea continua acest proiect si acoperirea tutror povestirilor biblice ca cei mici sa descopere si sa isi dezvolte imaginatia astfel invatand intr-un mod interactiv din Biblie, avem nevoie de sustinerea voastra si distribuirea resurselor crestine care le puteti accesa si pe pagina noastra de Facebook: https://www.facebook.com/quizcrestin.

Biblia de colorat provoaca copiii la creativitate oferindu-le libertatea de a colora imaginile din Biblie folosind 24 de nuante de culori diferite. Fiecare imagine contine un verset sau o descriere a evenimentului, in felul acesta fiind posibila memorarea evenimentelor din Biblie in mod placut si folositor celor mici.

Mod de utilizare

Biblia de colorat dispune de un meniu simplu de folosit pentru toate varstele de copii. Meniul principal ofera posibiltatea selectarii seturilor de imagini in functie de evenimentele din Biblie organizate in mod cronologic. Dupa selectarea categoriei un alt meniu este oferit pentru selectarea imaginii care urmeaza a fi colorata din acel ciclu de imagini corespunzatoare povestirii selectate.

Meniul folosit pentru desenarea imaginilor dispune de 24 de butoane prin care puteti selecta culoarea dorita, un buton care reprezinta radiera pentru a sterge greselile facute , un buton pentru a selecta marimea creionului de desenat si un buton pentru intoarcerea la meniul anterior.

Descarcati din Google Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ACA.bibliadecolorat

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 3713
  • Descărcări: 1
  • Favorită: 1
Opțiuni