Interfața site-ului a fost îmbunătățită și mai sus vedeți săgeți care indică unde se află acum fiecare element principal de navigare și căutare.

Carte de cantari pentru Android
Autor: Stefan Ivan  |  Album: fara album  |  Tematica: Android
Resursa adaugata de Softy in 08/01/2013
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 2 voturi
Carte de cantari pentru Android

Aplicatia se numeste "Carte de cantari"  si contine 1928 de cântări- text.

Acest ebook pentru telefoane android a pornit de la dorinta de a avea cântări pe mobil, ceea ce este foarte la îndemă și dorința de a pune la dispozițire și altora aceste cântări.
Pentru a descarca, apasati aici sau cautati "Carte de cantari" pe Google Play (Magazinul Play).
apreciem munca depusa pentru formarea acestei aplicatii. Domnul să dea răsplată celor ce au pus-o la dispoziţie. Aş avea de remarcat totuşi ceva nu ca şi o critică ci ca pe o idee: cântările compilate sunt cantari vechi (foarte frumoase de altfel) dar nu atât de căutate de tineri, adică cei ce folosesc telefoanele mobile cu android. Dacă nu cerem prea mult, am dori pe viitor o aplicaţie în care să fie compilate cântări mai noi. Vă mulţumim!
Adăugat în 10/08/2014 de danoane
Recent am luat tablet cu Android şi mă bucur nespus de această aplicaţie. Foarte multe cîntări şi conform preferinţelor mele. Cum aş putea să creez şi eu aplicaţii similare, de exemplu colecţia Cîntările Psalmilor, şi alte colecţii personale?
Adăugat în 21/12/2014 de krausz
Statistici
  • Vizualizări: 8400
  • Descărcări: 1
  • Comentarii: 2
Opțiuni