Apocalipsa nu e despre viitor
Autor: Pater Iosif  |  Album: fara album  |  Tematica: Apocalipsa
Resursa adaugata de Alex.cazimir in 01/04/2024
    12345678910 0/10 X

Dacă cineva nu vă va primi sau nu va asculta cuvintele voastre, scuturați-vă praful de pe picioare când ieșiți din casa sau din cetatea aceea! Adevărat vă spun că, în Ziua Judecății, va fi mai ușor pentru teritoriul Sodomei și al Gomorei decât pentru cetatea aceea!

Primim noi astăzi Cuvântul lui Dumnezeu?

Am îndulcit cuvintele Adevărului, sa se potrivească unei lumi care nu dorește să le cunoască in forma pură.

"SI dacă lumina din voi este întuneric, cât de adânci sunt întunecimile?"ne întreabă Iisus în Evanghelie.

Nu vedem oare că au căzut deopotrivă și înțeleptul și păcătosul?

Păcătosul se adâncește în păcat și în răutate, pentru că există păcatul in lume."Nu e nimeni sa judece faptele mele!"Mie mi se cuvine totul"!

Daca ii observi mai atent vei vedea ca moartea și iadul îi urmează, vei vedea că sunt deja schimonosiți de păcat. Rautatea li se zărește in privire iar ochii lor sunt întunecați.

Sunt deja morți. Si repulsia pe care o simți față de ei e născută din această intuiție. . Omul evita sa atingă lucrurile moarte, pentru acestea pot transmite boli. Tot la fel omul mort sufletește poate transmite boli sufletești.

Nu împrumutati de la ei. Nu mâncați de la ei. Nu beți apă după ei.

De vor sa se întoarcă și se pocăiesc de faptele rele, primit-i la voi altfel nu îi primiti nici în casa voastră nici nu stați la masa cu ei.

Astăzi mai mult ca oricând fărădelegea și răutatea se răspândește pe pământ. Citim despre Apocalipsa și ne întrebăm despre care timpuri se vorbește acolo? În toată istoria omenirii nu au existat războaie mai mari decât primul și al doilea război mondial. Despre care războaie ar fi putut deci să vorbească?

Niciodată în istoria omenirii lumea nu a fost mai aproape de o dictatura mondiala. Nu a fost posibil. Astazi suntem aproape de acest lucru. Și ce vor sa aducă acești dictatori, acest guvern mondial?

Iubesc ei pacea? Iubesc ei pe Dumnezeu? Iubesc ei adevărul? Nu vor oare să controleze tocmai adevărul? Nu vor oare să distrugă adevărul?

Nu vor oare să corupă mintea și sufletul tinerilor cu orice lucru care îndepărtează de Dumnezeu?

Nu vor oare educația sexuală a copiilor de la vârste fragede?

Nu vor oare să îi învețe calea morții, calea păcatului, calea iadului?

Nu zice Iisus, frați creștini, cine nu e cu Mine e împotriva Mea? Cu cine sunt acești oameni? Sa îi numim totuși oameni deși...

În ce lume trăim noi acum încât e normalitate sa ne ucidem copiii? Știți câți copii sunt uciși zilnic in ceea ce noi numim, fara urmă de regret, părere de rău, avort? Aproximativ 400 de copii pe zi, copiii perfect sănătoși sunt uciși de propriile mame, aproximativ 100000 de an. Adică unul din trei copii concepuți e ucis și noi nu o numim crimă ci avort.

Știți frați creștini care e păcatul pe care nu îl iartă Dumnezeu? Păcatul pe care nu îl regreți! ! Regretăm noi ca suntem părtași acestor crime odioase in care copiii nevinovați sunt uciși? Nu avem noi oare sângele lor pe mâini? Nu trăim noi cele mai de pe urma timpuri?

Nu i-am întrecut noi oare în răutate pe cei din trecut? Cei pe care acum îi dăm drept exemplu? Sodoma și Gomora? Nu i-am depășit noi pe ei?

Și odată cu păcatul și păcătosul și înțeleptul a cazut. . Nu vedem oare bătrâni care au dat în mintea copiilor? Nu vedem noi preoți care sunt puțin mai buni decat păcătoșii?

Pentru că există răutate multa in lume e greu pentru cel bun sa fie bun. Și cel mai bun decat restul se mândrește că nu e la fel de rău precum restul.

Și uite așa fraților cade și păcătosul și Sfântul.

Și ce e femeia în ziua de astăzi? Spuneți-mi ce e femeia?

Femeia care poarta în pântecele ei copilul, viitoarea mama. Cea pe care Dumnezeu a ales-o sa poarte pe Cel ce-l numim Cuvântul, pe Hristos! Nu cumva femeia din vas curat și ales a devenit vas de necurățenie? Nu cumva femeia s-a întinat și se întinează? Nu cumva femeia merge cu bărbați, azi cu unul și mâine cu altul și obosește și îmbătrânește in păcate?

Nu cumva ceea ce a fost sfânt până de curând, pântecele ei, a devenit pântecele iadului, pentru ea și pentru cei care au căzut în brațele ei? Ne vorbește Apocalipsa despre prostituata in purpura?

Care din ea sa fie? E femeia de azi. Plina de hulă și ne necurățenie.

Chiar propriile mame își învață fetele sa se protejeze. Nu le învață să nu comită adulter ci sa se protejeze. Se protejează de boli fizice dar nu se protejează de iadul care le va înghite și pe ele și pe mamele lor.

Vai de generația aceasta!

Credeți oare ca pe Dumnezeu îl păcăliți cu cântări frumoase?

Credeți că Dumnezeu se mulțumește cu firimituri? Politicienii noștri conduc războaie, sunt hoți și strâng averi din furat crezând că le vor lua cu ei in mormânt. Desi oasele celor de dinaintea lor albesc la un loc cu cele ale câinilor.

Sa nu va amăgiți că Dumnezeu va trece toate cu vederea!

Lui Noe i s-a spus că va distruge omul și Pământul cu ape. I-a spus sa construiască o corabie și să ia cu el animale cate doua din aceeași specie. Va spun că la sfârșit nicio o alta specie nu va fi salvata. Va pieri odată cu omul, pentru că s-a umplut pământul de răutate.

Și sfinții, puțini care mai sunt se vor retrage din lume și o vor lăsa pradă poftelor ei. Pentru că omul e ca u catâr îndărătnic.

Pentru că nu a ascultat de glasul sfinților, nu a ascultat de cuvintele Evangheliei și nu a ascultat de propria conștiință.

Sfinții se vor retrage din lume și odată cu ei se va retrage harul și lumina din lume. Daca mai exista lumina in lume e datorita lor. Dar aceștia se vor retrage asemenea lui Noe in corăbiile lor. Și ceea ce va fi sa se facă se va face și se va împlini. Sa nu credeți că acestea vor fi in viitor. Se întâmplă acum. Sa ne lepădăm de pornirile rele și să fim asemenea sfinților Lui, sa nu care cumva sa fim prinși la înghesuială cu gloata care va fi dusă spre pieire!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 145
Opțiuni