Domnul vine, suntem gata?
Autor: Adrian B  |  Album: fara album  |  Tematica: Atentionari si Sfaturi
Resursa adaugata de ady_pescarul in 04/04/2020
    12345678910 0/10 X

In toate Tata Ceresc, Dumnezeu Atotputernic sa fii Preamarit, Preaiubit si Proslavit prin si in Domnul Isus Hristos! Ale Lui sa fie Slava, Cinstea, Lauda si Puterea in veci. Amin!

Pacea Domnului Isus dragii mei, scumpii mei frati si scumpele mele surori in Domnul. Maranatha! Domnul nostru vine! Sa spunem cu totii din toata inima: Vino Doamne Isuse! Amin. Cu toata dragostea doresc sa scriu cateva randuri, cu ceea ce am pe inima. Am sa scriu mai spre final si un vis, cu care Bunul Dumnezeu a binecuvantat-o pe sotia mea la sfarsitul anului 2018, pentru a ne avertiza de ceea ce v-a venii. Poate l-am scris tarziu, dar doresc macar acum sa fac acest lucru.

Vreau sa scriu cateva versete pentru inceput, din Cartea Sfanta Biblia, apoi as dorii sa va scriu cateva randuri, ce cred ca, Duhul Domnului mi-a pus pe inima. Pentru inceput: Luca 13:24-25 „Străduiţi-vă să intraţi pe uşa cea îngustă, căci vă spun că mulţi vor încerca să intre, dar nu vor putea. Odată ce Stăpânul casei se va ridica şi va încuia uşa, voi, stând afară, veţi începe să bateţi la uşă şi să ziceţi: «Doamne, deschide-ne! », însă El vă va răspunde: «Nu ştiu de unde sunteţi! » Privind atent aceste doua versete inima mi-a tresarit si mi-am pus intrebarea si doresc sa va intreb si pe dvs: Oare nu cumva ce se intampla acum pe acest pamant, cu inchiderea usilor la aproape toate Bisericile de pe glob, sa fie un semn de avertizare ca, Stapanul casei, Dumnezeu, este gata sa inchida usa Harului ce aduce pe oameni la Mantuire? ? Stiu un lucru, ca nimenii, nu poate sa inchida usa Bisericilor Lui Dumnezeu, decat EL Insusi. Ceea ce se intampla acum pe pamant este un semn pentru noi, pentru toti, ca sa ne pregatim pentru intalnirea cu EL. Da, cred din suflet ca mai este foarte, foarte putina vreme si Cel ce vine, Va venii! Vino Doamne Isuse! Amin. Indemnul ce il am pe inima pentru mine si pentru dvs este acesta: „Fratilor, va rog fierbinte, in Numele Domnului Isus Hristos, impacati-va astazi cu Dumnezeu, caci maine poate fi prea tarziu!” Domnul Isus sa ne ajute sa ne spalam haina prin si in sangele Lui sfant, ce l-a varsat pentru noi ca, sa avem drept la Pomul Vietii si sa intram pe Porti in Sfanta Cetate! Duhul Sfant sa ne ajute sa ne sfintim zi de zi prin EL, pentru a-L intampina pe Dumnezeu, si sa avem puterea a sta in picioare cu totii, in ziua Domnului Isus! Amin. Aleluia!

Din nou doresc sa scriu cateva versete din Sfanta Scriptura si sa va scriu si gandul inimii mele. Indem la veghere, din Marcu 13:19-33 care spune... „Pentru că în zilele acelea va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost de la începutul lumii pe care a făcut-o Dumnezeu până azi şi cum nici nu va mai fi vreodată. Şi dacă n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scăpa, dar le-a scurtat din pricina celor aleşi. Dacă vă va zice cineva atunci: ‘Iată, Hristosul este aici’ sau ‘Iată-L acolo’, să nu-l credeţi. Căci se vor scula hristoşi mincinoşi şi proroci mincinoşi. Ei vor face semne şi minuni ca să înşele, dacă ar fi cu putinţă, şi pe cei aleşi. Păziţi-vă; iată că vi le-am spus toate dinainte. Dar, în zilele acelea, după necazul acesta, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, stelele vor cădea din cer şi puterile care sunt în ceruri vor fi clătinate. Atunci se va vedea Fiul omului venind pe nori cu mare putere şi cu slavă. Atunci va trimite pe îngerii Săi şi va aduna pe cei aleşi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. Luaţi învăţătură de la smochin prin pilda lui. Când mlădiţa lui se face fragedă şi înfrunzeşte, ştiţi că vara este aproape. Tot aşa, când veţi vedea aceste lucruri împlinindu-se, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta până nu se vor împlini toate aceste lucruri. Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece. Cât despre ziua aceea, sau ceasul acela, nu ştie nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl. Luaţi seama, vegheaţi şi rugaţi-vă, căci nu ştiţi când va veni vremea aceea”. Din nou, vazand ce se intampla in acest moment pe toata suprafata pamantului, inchiderea usilor bisericilor si acest virus, mi-am pus intrebarea si doresc sa va intreb si pe dvs: Oare acesta sa fie „Necazul acela” despre care ne vorbeste Biblia, Cartea Sfanta ca v-a fi, chiar inainte de revenirea Domnului Isus pe norii cerului pentru asi lua Mireasa iubita? La ce vedem azi ca se intampla pe tot globul, stiu ca doar Bunul Dumnezeu poate oprii acest ucigas, inainte de a decima toata populatia lumii. Sa nu uitam aceste cuvinte: „Şi dacă n-ar fi scurtat Domnul zilele acelea, nimeni n-ar scăpa, dar le-a scurtat din pricina celor aleşi”. Eu cred ca, acesta poate fi semnul acela. Sunt multe alte semne pe care Dumnezeu, in bunatatea Sa, le-a lasat pe pamand, cu dorinta de a trezii pe totii oamenii si a vedea cu totii ca, EL vine! Vino Doamne Isuse! Amin. Multe sunt de spus si de discutat, dar am dorit sa va scriu gandurile inimii mele, cu dorinta de a ne incuraja si totodata bucura ca, venirea Domnului nostru iubit Isus Hristos, este atat, atat de aproape, si doresc sa ne gaseasca ca pe cele cinci fecioare intelepte. Dumnezeu sa ne ajute sa fim gata, pentru al intampina pe Mirele nostru iubit, pe norii cerului. Amin, Aleluia!

Acum la sfarsit va scriu si visul sotiei, asa cum l-a scris ea atunci: „Se facea in vis ca, parca eram pe balcon la mami si priveam lumea. Parea totul normal. Era ziua afara, o zi frumoasa in care oamenii isi vedeau fiecare de treaba lor. Eu priveam totul de la inaltime si stiam ca in momentul acela, v-a veni o suferinta mare peste oameni. Si eu tot ziceam „Doamne, daca ar stii oamenii, ce v-a veni acum peste ei saracii. Ce v-a venii peste mami saraca, daca ar stii ea ce v-a venii acum peste ea. Abia acum, incepe suferinta adevarata pentru oameni. Nici nu se compara cu suferinta care au avut-o pana acum!” Si asteptam in momentul acela sa se strice tot, parca era totul intr-o graba mare. Iar eu eram foarte linistita, doar ca ma durea sufletul, de oamenii ramasi pe pamant. Asteptam din clipa in clipa ca Domnul sa vina”. Amin! (Acest vis l-am avut pe la sfarsitul anului 2018 ).

Scriu din IOV 33:15-18, aceste versete: „El vorbeşte prin vise, prin vedenii de noapte, când oamenii sunt cufundaţi într-un somn adânc, când dorm în patul lor. Atunci, El le dă înştiinţări şi le întipăreşte învăţăturile Lui, ca să abată pe om de la rău şi să-l ferească de mândrie, ca să-i păzească sufletul de groapă şi viaţa de loviturile sabiei.” Prin aceasta imi cer iertare Bunului Dumnezeu, in Numele Domnului meu iubit Isus Hristos, ca nu am scris si spus acest vis mai devreme, poate un suflet il lua in considerare si prin Duhul Domnului isi deschidea inima sa caute pe Dumnezeu. Acum ma bucur ca am scris aceste cateva randuri, poate sunt de ajutor pentru sufletul cuiva. Sunt doar un bob de tarana mic si fara nici un merit, dar avand o bucurie mare ca, sunt copil de Dumnezeu, rascumparat prin Sangele sfant al Domnului Isus Hristos. Imi doresc ca toti vina la EL si sa primeasca in dar, aceasta minunata salvare ce o avem in Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si Domnul vietii, ca nimeni sa nu piara ci toti sa fie Mantuiti. A Celui Ce şade pe tron şi a Mielului să fie lauda, onoarea, slava şi puterea, în vecii vecilor! Amin. Dumnezeu sa va Binecuvanteze pe toti scumpii mei si scumpele mele si sa va dea in dar Viata Vesnica, in Numele Domnului Isus Hristos. Amin! Aleluia!

Doresc sa spunem cu totii, din toata inima: Maranata! Vino Doamne Isuse! Amin

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 347
  • Favorită: 1
Opțiuni