Mântuirea
Autor: Nichifor Nicu  |  Album: Selectii.  |  Tematica: Botez
Resursa adaugata de Nichifor in 10/11/2012
Mântuirea

Prieten drag ce stai si plangi,
Deznadajduit pe cale,
Si inima mereu ti-o frangi,
Azi Hristos iti e salvare!

El iti poate alina,
Azi durerea si necazul,
Nu te mai descuraja,
Caci nu cred ca este cazul.

Dumnezeu iti poate da,
Pace Sfanta si iertare,
Si iti poate darui,
Dragoste si Eliberare.

Banul nu iti poate da,
Tot ce Domnul iti ofera,
El iti poate oferi,
Numai sfinte bucurii.

Nu mai sta pe ganduri frate,
Dumnezeu azi ti-a vorbit,
Haide, nu mai amana,
Domnul azi te-a mantuit.

În curand El va intra,
Chiar si in casuta ta,
Ca sa daruieasca Har,
Mantuire prin Calvar.

Tot ce astazi ai primit,
Este Dar din Dumnezeu,
Vino, nu mai amana
De acum esti Fiul Sau!

Stiu, e greu sa fii crestin,
Intr-o lume cu pacate,
Dar Isus Hristos, Mesia,
Te-a eliberat de toate.

Te-a-mbracat in haina noua,
Si te-a binecuvantat,
Ti-a pus in gura o cantare noua,
Cu Duh Sfant te-a botezat.

Sa nu uiti iubit prieten,
Dragostea lui Dumnezeu,
Sa nu uiti tu niciodata,
Caci te-a facut copilul Sau.

Stii de ce ? Ca sa ai viata,
Cand Sfarsitul va veni,
Si s-ajungi acolo-n ceruri,
Unde-s Sfinte Bogatii.

Amin !
Iubit Prieten,care citesti aceste versuri,vreau sa-ti spun in mod direct caci Dumnezeu Te iubeste Atat de mult,Incat si-a dat pe Singurul Lui Fiu,Pentru ca oricine crede,sa nu piara,ci sa aiba "VIata Vesnica" Daca esti Ne-pocait si simti ca esti singur,daca Dragostea din inima ta fata de cei din jur s-a racit,si putere sa mergi inainte nu mai ai,Astazi ai ocazia sa cunosti pe cineva diferit,cineva special,Cineva care poate sa-ti ofere tot ceea ce tu ai pierdut de-a lungul timpului. Aceasta perosna se Numeste Isus Hristos ! El a venit in lumea noastra ca sa mantuieasca fiecare Om..Biblia spune asa: Iata,Eu stau la usa si bat,Daca aude cineva glasul meu,Imi va deschide,voi intra la El,Voi cina cu EL,Si EL cu mine. Nu vrei ca astazi Prietenul tau special sau cum vrei sa numesti tu,Musafirul tau deosebit,sa fie Isus Hristos ? Nu vrei ca astazi,pacea sa intre in familia ta,si in casa ta ? Daca-ti doresti aceste lucruri,Pleaca-te pe Genunchi si spune-i Domnul tot ce te apasa,tot ceea ce te framanta,El iti asculta rugaciunea si strigatele tale. Daca vei face aceste lucruri,Ferice va fi de tine pentru ca Mantuirea va fi mai aproape de tine,Si tu de Ea . ! Si nu uita niciodata. """ Ramai ce esti,nimic mai mult,pastreaza drumul in tacere,chiar daca lacrimi de durere te-ar poticnii,nu te oprii,nu spune niciodata Nu,Si nu uita,Nu esti doar tu.""" Doresc ca Pacea sa-ti fie prietenul cel mai bun,Increderea sa-ti fie toiagul de care sa te sprijini,Si Credinta sa-ti dea aripi sa poti zbura mai Usor. ! Cu Dragoste (Nichifor Nicu) FI binecuvantat !


O frumoasa evanghelizare in versuri, un frumos indemn la pocainta pentru fiecare om. Domnul sa te intareasca si sa iti dea putere frate, Nicu sa continui aceasta activitate frumoasa pentru Domnul Isus. Esti talentat, nu te opri aici.
Adăugat în 10/11/2012 de florenta.sarmasan
Pace Sora Florenta ! Va multumesc frumos pentru comentariu.. Eu nu l-as considera un talent. Ci o binecuvantare.. Nu exista om Talentat,Ci Om Binecuvantat Dupa cum Scriptura spune .. :) Domnul sa va binecuvinteze pe Dumneavoastra cu putere in tot ceea ce faceti si cu Pace atunci cand furtuna este gata sa bata asupra Dumneavoastra ! Cu Stima si Respect ( Nichifor Nicu ) Multa binecuvantare !
Adăugat în 10/11/2012 de Nichifor
Statistici
  • Vizualizări: 4207
  • Comentarii: 2
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni