Aripi frânte
Autor: Megyesi Calin  |  Album: fara album  |  Tematica: Incurajare
Resursa adaugata de Caly88 in 09/10/2012


Te simţi înfrânt de patime adânci
Şi-ţi pui mulţimi de întrebări mereu
Te simţi uitat, te simţi pierdut prin stânci
Şi eşti singur şi fără Dumnezeu.

Te simţi epavă-n lumea ruinată
Te-agăţi de-o rază ce cade-apoi mereu
Te simţi pierdut prin lumea-ntunecată
Ai vrea să ieşi, da-ţi este foarte greu.

Te uiţi şi-n stânga, şi-n dreapta,-i stricăciune
Şi tu eşti parte din ea şi-ţi pare rău
Te simţi pierdut pe-un deşert plin de dune
Şi culmi enorme, şi-apoi căderi în hău.

Ţi-e dimineaţa searbădă şi tristă
Şi-astepţi un semn, dar nu vrei să faci pasul
Să ieşi de pe-a-ntunericului pistă
Să Îi asculţi măcar o dată glasul.

Calci strâmb şi ştii că n-ai scăpare
Decât la Cel ce-n taină ştie totul
Fă primul pas şi schimbă a ta stare
Dacă nu vrei ca El, să-aprindă focul.

Ai vrea să zbori, dar aripa ţi-e frântă,
Te-avânţi puţin şi cazi apoi în gol
Ţi-e totu-amar, nimic nu te încântă
Eşti prins în lanţuri, te afunzi în nămol.

Atâtea patimi dau mereu târcoale
Şi cazi dintr-una în alta mai mereu
N-ai vrea ca El să te cuprindă-n poale,
Să stai bazat pe braţ de Dumnezeu?

Tu ştii că poţi! Curaj, avântă-ţi dorul!
Vino la El să scapi de griji şi patimi,
La El primeşti în taină ajutorul
Vino-n regrete si sincer, plin de lacrimi...

AMIN.
Eram in Italia la lucru,intr-un mediu atat de diferit de cel de acasa,un mediu plin de stricaciune la orice pas si mi-a fost greu printre atatia necrestini dar El m-a ajutat si m-a cercetat zilnic,dandu-mi putere sa inaintez.Slava Lui pentru toate!


Slava Domnului care poate sa ne dea izbanda in orice imprejurare! Fiti binecuvantat!
Adăugat în 09/10/2012 de mesarosmary
Fii binecuvântat de Domnul,minunate versuri ai aşternut! Să-i mulţumim Domnului Isus Cristos pentru curajul dat ,dea merge peste tot cu El în lumea asta plină de durere!Multă pace şi tărie în continuare,amin!
Adăugat în 10/10/2012 de doinita01
Daca te simti infrant, inceteaza acum sa o mai faci !!!! pt ca DUMNEZEU nu vrea ca noi sa cadem infranti , ci El are nevoie de oameni puternici , de oamneni gata de lupta, si de inimi pline de daruire. Iar daca totusi te simti slabit, nu uita ca mana Lui e mereu intinsa pt a te intarii . Incearca dar sa nu mai privesti cu ochii, ci prin credinta priveste cu inima, caci inima poate vedea lumina la capatul tuneluilui oricat de mica ar fi ea, chiar si atunci cand ochii tai nu mai vad nimic in jur, atunci cand gandul tau te face sa renunti, si sa crezi ca nu mai are rost, atunci cand crezi ca totul sa sfarsit, sa crezi ca El este inceputul si sfarsitul, si dupa un sfarsit urmeaza intotdeauna un nou INCEPUT ...Daca te simti pierdut, adu-ti aminte ca Isus a venit in lume sa rascumpere tot ce era pierdut, deci nu ai nici un motiv sa te mai simti asa...!!! Pt ca tu prin Dumnezeu , esti mai mult decat biruitor. Caly , Dumnezeu iti va pune din nou balsamul sau vindecator peste aripile frante, ca sa poti atinge iarasi cerul in clipele rugaciunii, iar inimii tale ii va readuce bucuria de alta data, pacea si linistea, pt ca EL se-apleaca langa acel ,,ranit, si infrant, langa acel ce e uitat si parasit...da, Dumnezeu e Acela care azi sa orit in dreptul tau, chiar acolo , langa tine, ...si iti spune,..Caly, fiul meu, NICIDECUM N-AM SA TE LAS, CU NICI UN CHIP N-AM SA TE PARASESC .. CACI TE IUBESC C-O VESNICA IUBIRE. :) Crede-L, caci si EL crede in tine !
Adăugat în 18/10/2012 de dyana_ramona
Calin,pace tie!Esti binecuvintat de Domnul cu darul de a scrie poezie[si probabil si cu alte daruri]asta este foarte bine.Poezia ta, are miez, are mesaj , are viata!Bucura-te si da slava Domnului , pentru aceasta.Acum;sora Florica, Ficard, ti-a venit IN AJUTOR,ti-a explicat ce trebuie sa faci din punct de vedere gramatical dar si din punct de vedere al cererii siteului Resurse Crestine.Dinsa, nu ti-a facut nici observatie , nici nu te-a criticat , iar tu ai sesizat bine nuanta mesajului, de aceea , este foarte bine , caci ai inteles ce trebuiesa faci, ca si darul tau, poezia, sa se incadreze in cererea siteului. Florica Ficard, te-a ajutat sa intelegi, cum trebuie prezentat poezia ta, [tu fiind la inceput de slujire]ca sa fie frumos si corect incadrata in imaginea siteului .Sa stii caci dinsa si alti frati si surori dau o mina de ajutor in controlarea si corectarea resurselor postate, nu pentru a critica pe cineva ci, pentru a pazi aceasta ''usa deschisa '' data celor alesi de Domnul Stiu si cred caci ai inteles bine ce am vrut sa transmit.Cred, sincer , caci este datoria fiecaruia dintre noi sa pazim aceasta postata cu curatie de inima si teama de Domnul, respectindu-ne unii pe altii in aceeasi lucrare la care Domnul, ne-a chemat.Acum ;este bine sa te gindesti la un nume [cere Domnului]dat poeziilor tale, astfel le dai o identitate si apartenenta de Domnul Multa inspiratie divina iti doresc si nu evita, sa intrebi pe cine crezi caci te poate ajuta in scriere, gramatica ,etc, [sora Florica Ficard, o va face cu multa responsabilitate si daruire crestina .]
Adăugat în 18/10/2012 de sanda_tulics
Statistici
  • Vizualizări: 2115
  • Export PDF: 1
  • Comentarii: 4
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni