Primăvăratice culori
Autor: Victor Bragagiu  |  Album: fara album  |  Tematica: Trezire si veghere
Resursa adaugata de bragagiu in 02/06/2012
Primăvăratice culori
Pălesc în faţa verii
Noi nu mai întâlnim cocori
În pragul primăverii.

Petalele căzură jos,
Copacii înverziră
Şi alte flori zâmbesc frumos
Şi altfel înfloriră.

Se petrecu un anotimp
De se începe altul,
Dar parcă-mi stă în fire-un ghimp
Că tot privesc înaltul.

Aş vrea să văd din nori pufoşi
Şi razele de Soare -
Vestesc cocorii credincioşi
O mare deşteptare.

Cum aş striga şi eu din lut
Ca pasărea ce zboară
S-avem în suflete-nceput
De-o sfântă primăvară.
poeziile dumneavoastra ca si cea de acum sunt foarte frumoase,expresive si cu foarte mare talent scrise.dumnezeu sa va binecuvinteze si nu va intristati de notele mici pe care le primiti de la anumite persoane,poate nu va inteleg poezia.Fiti binecuvintat!
Adăugat în 03/06/2012 de sanda_tulics
Multe binecuvantari si o nota mare de la mine, frate Victor Domnul sa te binecuvinteze, dar chiar sincer iti spun de multe ori nu pot intelege de ce oare unoara le place sa ne faca inima rea, de ce suntem oare atat de taiosi, suntem fiecare lucratori in ogorul Domnului si facem fiecare cum stim, dar incercam sa il slavim pe Domnul fiecare dupa capacitatea noastra, sunt frati foarte talentati, dar sunt si cu mai putin talent, dar ceea ce este esential ca fiecare scriem cu multa dragoste. Domnul sa fie cu tine. Florenta Sarmasan
Adăugat în 03/06/2012 de mihaitasarmasan
Părerea mea este că s-a pierdut sensul acestor steluţe. O steluţă este o apreciere bună, bineînţeles. Două şi mai bună ş.a.m.d. Asta ar ajuta şi poetul. 10 steluţe ar trebui să primească numai un Eminescu. Dar cu falsa noastră bunătate noi am distrus singuri sensul acestor steluţe.
Dacă greşesc îmi cer iertare de la redacţie. Vă mulţumesc pentru aprecierile D-voastre, surorilor.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Adăugat în 03/06/2012 de bragagiu
O,am uitat ceva!eminescu ar fi sigur gelos pe unele creatii daruite de Dumnezeu,unora dintre noi.El,eminescu n-a avut Duhul Sfint si n- a putut sa -l glorifice pe Domnul dintr-o inima predata LUI.Ginditi-va daca l-ar fi cunoscut pe Domnul ce poezii am fi citit si atunci,da se merita comparatia.Numai bine!
Adăugat în 03/06/2012 de sanda_tulics
Vă dau dreptate, dar eu am scris "un Eminescu" având în vedere un profesionalism excepţional.
Dacă nu sunt de acord cu unele versuri a unor poeţi, asta nu înseamnă că eu o să spun că e un poet slab. Voi stima tot timpul profesionalismul. Am înţeles că pentru asta s-au întrodus aceste steluţe. Dacă nu sunt corect scuzele mele. Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Adăugat în 03/06/2012 de bragagiu
DA,ai exprimat foarte corect si elegant tot ce ai scris insa Resurse Crestine este o poarta pe care intra toti crestinii cu darurile pe care le detin ,cu nivelul spiritual si intelectual pe care fiecare il are.Referitor la comparatia cu Eminesc,si aici ai dreptate dar ma gindeam ce binecuvintati am fi fost noi sa-l fi citit pe el daca ar fi fost indragostit de Dumnezeu.
Adăugat în 03/06/2012 de sanda_tulics
Soră, una pot să spun precis astăzi: dacă ar fi toţi CREŞTINI şi ei ar fi fericiţi şi eu aş fi foarte fericit. Dumnezeu să vă binecuvânteze în bucuria pe care o aveţi.
Adăugat în 03/06/2012 de bragagiu
Statistici
  • Vizualizări: 939
  • Export PDF: 26
  • Comentarii: 7
  • Cu diacritice
Opțiuni