Din dorinta de-al glorifica pe Dumnezeu
Autor: Viorel Iuga. meditatie  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de barbosa in 22/07/2011
Din dorinta de-al glorifica pe Dumnezeu, ( meditatie, compusa de pastorul Viorel Iuga )


Ca fiu de Dumnezeu, vreau sa fiu crestinul ce se inspira din modelul suprem al Fiului, dovedind o viata de continua
ascultare, de multumire si de marturisire a harului privind pe Domnul Isus Hristos.

Ca SOT, vreau sa fiu barbatul care preia exemplul Mirelui si participa la fericirea vremelnica si vesnica a sotiei printr-o
slujire sacrificatoare pe care a aratat-o in Sfanta Scriptura.

Ca TATA, vreau sa fiu parintele ce asculta de Tatal ceresc si colaboreaza cu sotia zilnic si in toate domeniile pentru a ne face partea ce ne revine pentru cresterea si educarea copiilor, aratindu-i sa devina oameni dupa inima lui Dumnezeu.

Ca PASTOR, vreau sa fiu slujitorul Pastorului cel Mare, care depune zilnic orice sacrificiu pentru pastorirea fiecarui membru in turma lui Hristos prin Cuvantul lui Dumnezeu, dupa modelul Domnului Isus Hristos si cu ajutorul Duhului Sfant.

Ca PREDICATOR, vreau sa fiu mesagerul lui Dumnezeu ca, in fiecare ocazie si pentru orice persoana sa-l prezint pe Domnul Isus Hristos ca singurul Mantuitor si Domn.

Ca si COLEG, vreau sa fiu prietenul care invioreaza inimile colegilor practicand in mod evident, consecvent si fata de fiecare coleg o colaborare sfanta si de pe acelasi nivel.

Ca SCRIITOR, vreau sa fiu instrumentul Autorului care prin fiecare lucrare sa-l glorifice pe Dumnezeu si isi slujeste semenii prin lucrari care promoveaza valorile crestine in domeniile unde exista relativ putina literatura crestina.

Ca PRESEDINTE DE COMUNITATE, vreau sa fiu fratele care pastoreste, provoaca si conduce pastorii spre o lucrare misionara comuna,divina si realista atat prin exemplu personal cat si prin invatatura biblica sanatoasa.

Ca PROFESOR, vreau sa fiu ucenicul care imita modelul Invatatorului, oferind tuturor elevilor un material consistent si relevant si care incearca sa fie un model inspirativ si nobil pentru fiecare elev.

Ca VECIN, vreau sa fiu aproape de Milostiv care prezinta tuturor vecinilor sai un model permanent de conduita crestina biblica in scopul conducerii lor la Domnul Isus Hristos.


Statistici
  • Vizualizări: 2102
  • Export PDF: 4
  • Gramatical corect
  • Fără diacritice
  • Conținut incomplet
Opțiuni