Credinciosia lui Dumnezeu!
Autor: Adreex  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Adreex in 11/10/2010
Continutul acestei poezii cuprinde mesajul din Psalmi 117:2 Cãci mare este bunãtatea Lui fatã de noi, si credinciosia Lui tine în veci. Lãudati pe Domnul!
In psalmii lui David cuvantul credinciosie apare foarte des. Este un cuvant cheia al lui David. Este vorba de credinciosia lui Dumnezeu. David se incredea in caracterul lui Dumnezeu, in credinciosia Lui. Oricand in chiemi El iti raspunde cu credinciosie, din omie de chemari nu lasa nici una, din cele care sunt pe voia lui.
In textul acesta, bunatatea lui Dumnezeu pentru noi s-a aratat prin faptul ca a trimes pe Hristos, si credinciosia lui se arata cand cineva il cheama pe Hristos in viata si in inima lui, Dumnezeu prin puterea Lui, vine si lucreaza in viata acelui om. Puterea lui Dumnezeu este extraordinara, este Singurul care poate sa faca ceva cu adevarat nou.
Oamenii, chiar cei care se numesc crestiti, nu sunt obijnuiti sa se increada in Dumnezeu. Ei intreaba: Ce trebuie sa fac? Si asteapta ca sa li se spuna lor anumite obiceiuri, practici. Dumnezeu insa lucreaza cand ii spui sa lucreze El in tine. Diferenta este ca atunci cand lucrezi tu, chiar in cele bune, efectul este unul omenesc limitat, iar cand Dumnezeu lucreaza in, si prin tine efectul poate fi nelimitat.
"Credinciosia lui Dumnezeu"! Psalmi 117:2 Cãci mare este bunãtatea Lui fatã de noi, si credinciosia Lui tine în veci. Lãudati pe Domnul! In psalmii lui David cuvantul credinciosie apare Este un cuvant cheia al lui David. Este vorba de credinciosia lui Dumnezeu David se incredea in caracterul lui Dumnezeu. Oricand in chiemi El iti raspunde cu credinciosie Bunatatea lui Dumnezeu pentru noi , S-a aratat prin faptul ca a trimes pe Hristos Dumnezeu prin puterea Lui Vine si lucreaza in viata acelui om. Puterea lui Dumnezeu este extraordinara, Este Singurul care poate sa faca ceva cu adevarat nou. Sa avem icredere in credinciosia lui Dumnezeu! Sa il chemam sa lucreze prin Hristos Sa avem incredere in caracterul lui Dumnezseu! Asta ne va aduce pace si va aduce puterea lui Dumnezeu in viata nostra, Pe care poate atata timp ne-am dorit’o si nu am avut’o.


Statistici
  • Vizualizări: 3339
  • Export PDF: 1
Opțiuni